Wijknieuws

Feest van herkenning! Escampfestival 2019

Feeste van Herkenning
Feest van herkenning! Archieffoto Escampfestival op Leyweg ter illustratie

Het Escampfestival viert dit jaar haar 20e verjaardag, tijd voor een bijzonder feest.  Het Feest van Herkenning. We gaan los op de Leyweg (dus niet het Zuiderpark!) met een speciale programmering. We kunnen nog niets verklappen maar het wordt spectaculair. Daarnaast krijgen de winkeliers op de Leyweg alle gelegenheid om die dag het winkelcentrum en hun zaak op de kaart te zetten. Het wordt dus een bruisende dag op de Leyweg met kraampjes, gezellige terrassen en leuke aanbiedingen.

U kunt alvast de volgende datum reserveren:

datum: zaterdag 14 september van 12.00 – 17.00 uur
locatie: winkelcentrum Leyweg en Melis Stokepark

Naast de Leyweg worden er in het Melis Stokepark tal van activiteiten en optredens georganiseerd waar we graag lokale helden een plek willen geven. Ook komt er weer een informatiemarkt in het park voor bewoners.

Dit jaar staan de volgende thema’s centraal:
·        Gezondheid: Met workshops, voorlichting en een inkijkje in de zorg en onderwerpen als Haags Sportkwartier, gezonde voeding, mantelzorg, opvoeding, werken in de zorg, etc.
·        Werk en scholing: Samen met winkeliers en organisaties wordt een banen- en stagemarkt opgezet. Misschien kunt u aan de slag bij een van de winkeliers op de Leyweg of een andere ondernemer in de buurt!
·        Ontmoet je buren! Alle bewoners zijn welkom om ideeën aan te dragen voor een leuke gezamenlijke activiteit (bijvoorbeeld een buurtmaaltijd).
·        Informatie over thema’s als duurzaamheid (Hou van je Huis) en het opzetten van een buurtinitiatief (Debatmobiel).

Druk met voorbereiding
Op dit moment zijn we druk met de voorbereiding van het Feest van herkenning. Binnenkort laten we u meer weten over het programma van het Escampfestival 2019.

 Meedoen of ideeën?
Wilt u als bewoner of buurtorganisatie een activiteit doen of heeft u leuke ideeën? Mail dan naar escampfestival@denhaag.nl

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.