DIY

DIY
Ofte wijl “Doe het zelf”.
De laatste tijd let ik steeds meer op wat ik eet, slik en op mijn huid smeer. Het zal vast te maken hebben met de leeftijd. Maar ook de wetenschap, hoe ons milieu wordt belast door onze manier van omgaan ermee.

Al dat verpakkingsmateriaal, de stoffen die geloosd worden, hoe we onszelf en onze omgeving vergiftigen. Ook ik ben verantwoordelijk voor een schone wereld voor mijn (klein)kinderen.
Natuurlijk besef ik, dat ik een druppel op een gloeiende plaat ben, maar wie weet komen er wel veel meer druppels en vormen we samen een oceaan.

Een paar maanden geleden begon ik met het maken van mijn eigen dagcrème.
Dit beviel zo goed, dat ik verder ben gaan experimenteren met behulp van diverse recepten die je (soms na lang zoeken) op het internet kan vinden.
Het scheelt mij nu al veel verpakkingsmateriaal maar ook veel plezier met het maken ervan. En natuurlijk de wetenschap dat de ingrediënten de natuur niet zwaar belasten omdat ze volledig natuurlijk zijn.

Op deze site zal ik DIY recepten die ik met veel plezier zelf gebruik delen.
De ingrediënten zijn allemaal natuurlijk en biologisch (Het meeste koop ik bij Holland & Barrett. Kies het liefst voor kokosolie koudgeperst. Bij de Aldi is deze niet duur).
Wie weet bevalt het jou ook of heb je een tip!


Hieronder zie je de linken met mijn recepten.
Als je op de naam klikt, ga je naar het desbetreffende artikel.
Er staan er nu nog maar twee, maar er komen er meer.

DIY DEODORANT 
DIY TIJGERBALSEM