About en register

Leuk dat u op mijn site komt!

Ik zal me even voorstellen.

Ik ben Gera en geboren en getogen Hagenaar en gek op “mijn” stad.

Op mijn site wil ik diverse zaken schrijven die over Den Haag (en omstreken) gaan.

Soms is dat kritisch, geëngageerd, soms gewoon “vertellend”.


Zelf ben ik 60 jaar, getrouwd en moeder van 4 kinderen (en oma van maar liefst 5 kleinkinderen!), waar ik stapel op ben.

Mijn hobby’s zijn vanzelfsprekend het internet (anders begin je geen weblog), fotograferen, lezen en nieuws. Natuurlijk eerst het Haagse nieuws, wijknieuws (Escamp) maar ook het algemene nieuws.

Alle foto’s op deze blog zijn, mits anders vermeld, door mijzelf gemaakt.

 

Gek ben ik op de natuur; lieveheersbeestjes zijn een uit de hand gelopen hobby van me.

Ook muziek; een dag zonder muziek is voor mij niet voor te stellen. Vandaar dat veel logjes over muziek zullen gaan.

Vaak zal je mij fietsend of op mijn Puch snorfiets door de stad tegenkomen; een auto is in deze stad heel onpraktisch en voor mij ook niet mogelijk.

Voor persoonlijke vragen of opmerkingen mail me:

info@Haagsallerlei.nl


Overigens, deze blog is in maart 2009 in WordPress overgezet.

Dit heeft tot gevolg, dat vele blogs die voor deze tijd zijn gemaakt niet altijd mooi overkomen. Ik ben nog steeds bezig deze aan te passen, evenals de “dode” linken. Veel tijd neem ik hier niet meer voor; het nieuwe nieuws is belangrijker dan het “oude”.
Hetzelfde geldt voor foto’s van vóór 2017: Photobucket heeft nieuwe voorwaarden. Soms zijn ze zichtbaar (op dit moment wel) en soms niet: van tijd tot tijd plaats ik ze op mijn blog zelf, maar ook hier maak ik op dit moment niet veel tijd meer voor vrij.

 

Register

Dat brengt me op het volgende (tja, de wet dwingt me iets neer te zetten, ook als blogger).
Het register.
Niet moeilijk neergezet, maar wel noodzakelijk.

Haags Allerlei is een weblog die gaat over diverse zaken over de Hofstad.
Het is een weblog die ik, Gera Nieland, persoonlijk maak en onderhoud. Ik hoop dat u met plezier hier komt.

Dit weblog bestaat al heel lang (al vanaf maart 2005). Je kunt dus jaren terug zoeken: blogs blijven zo lang deze weblog bestaat bewaard.
Reacties kunnen altijd worden geplaatst (leuk trouwens!) en zullen onder een blog zichtbaar blijven.
Natuurlijk kunt u altijd een direct verzoek sturen naar mij (info@Haagsallerlei.nl) deze alsnog te verwijderen of aan te passen. Of u kunt mij benaderen voor andere zaken.

Dit geldt ook voor foto’s: een verzoek deze te verwijderen kunt u, met reden graag, naar mij toesturen.
Bij het plaatsen van een reactie, wordt naast uw naam (en eventueel uw website adres) ook uw email-adres gevraagd. Deze is voor niemand zichtbaar, alleen voor mij als ik u een reactie wil sturen.

Natuurlijk wordt mijn weblog beveiligd via diverse plug-ins van WordPress. Het risico dat iets met uw gegevens gebeurt is dan ook minimaal.
Ook andere zaken, als uw IP adres alsmede het “klik-gedrag” wordt opgeslagen. Ook deze gegevens worden door WordPress beveiligd.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben ingelicht. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met mij op via info@Haagsallerlei.nl

 

Eén reactie

  • Joop van der Stelt

    Beste Gera,
    Ook ik ben geboren (1943) en getogen in Den Haag (woon nu in Voorburg). Mijn wieg stond in de schilderswijk, waar ik fantastische herinneringen aan heb. De reden waarom ik u via deze benader is de volgende. Een goede vriend van mij, Piet Gispen, is een Haagse fotograaf die zich in het bijzonder specialiseert in portretten en Haagse stadsgezichten. Van de stadsgezichten heeft hij in eigen beheer al twee boeken uitgegeven die naar mening nog meer aandacht verdienen dan zij tot nu toe hebben gehad. Foto’s op groot formaat zijn nu ook te zien op de afscheidingshekken van de parkeergarage op het Lange Voorhout. Wellicht is het voor uw blog interessant om hier aandacht aan te besteden. Zijn site is: //www.pietgispen.com. Als u hem benadert mag u mijn naam noemen. Met vriendelijke groet, Joop van der Stelt (06-53168561)