Kunst/Cultuur

Ton Steenvoorden Directeur Stichting Aight

Ton Steenvoorden
Ton Steenvoorden
(Foto Nas Hosen)
Van deelnemer naar directeur
Ton Steenvoorden is per 1 november 2023 Artistiek Directeur van Stichting Aight, de organisatie achter initiatieven als het Haags Hiphopcentrum en The Hague Street Art. Hij vergezelt zakelijk directeur Leonie Gerrits in een tweekoppige directie. Sinds het ontstaan van Stichting Aight in 2003 is Ton betrokken bij de organisatie. Hij startte als deelnemer op breakdance evenementen van de stichting en groeide via verschillende functies door naar de rol van coördinator dans. Voor velen is Ton dan ook een bekend gezicht.

Onder zijn vleugels zijn The Heavy Hitters ontstaan, een collectief van getalenteerde breakdancers die het talentontwikkelingsprogramma van Stichting Aight hebben doorlopen. Inmiddels reizen deze b-boys en b-girls stad en land af om te performen en zetten zij Den Haag internationaal op de kaart. Ton zet nu de volgende stap in zijn carrière om zo nog meer te kunnen betekenen voor Haags hiphoptalent.
Ton Steenvoorden: ’Ik ben erg dankbaar voor de weg die ik heb mogen bewandelen in de afgelopen jaren en ben super trots op de ontwikkeling van hiphopdans in Den Haag waar ik mijn steentje aan bij heb kunnen dragen. Ik kijk er naar uit mijn visie organisatiebreed in te zetten om zo strategische stappen te zetten richting een beter klimaat voor hiphop en streetculture in Den Haag’.
Het bestuur van Stichting Aight is zeer enthousiast met Ton als Artistiek Directeur. “Als je kijkt naar de carrière van Ton, is hij het levende bewijs dat investeren in talentontwikkeling in de hiphopcultuur loont. Wij zijn ervan overtuigd dat Den Haag zijn invloed in de culturele sector nog lang gaat opmerken.”
Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.