Stadsnieuws

Première Mary Poppins in Circustheater Scheveningen


Zondag 11 april vond de première plaats van Mary Poppins in het Circustheater in Scheveningen.
Veel prominenten en sterren liepen over de rode loper om deze première bij te wonen.

Vergeten was ik een accreditatie aan te vragen om alle BN-ners te kunnen fotograferen en eerst wist ik eigenlijk niet eens zeker of ik er dan wel heen zou gaan, maar met de snorfiets ben je er zo en het tijdstip was toch wel redelijk.

Snel gekookt dus en richting Scheveningen gegaan naar het Fortis Circustheater.
Een enorme drukte!
Veel mensen stonden voor de hekken te wachten om “hun” favoriet op de kiek te zetten.

Dolblij was ik dus, dat ik mijn “gewone” pocketcamera had meegenomen. Met de SRL had ik niet veel kunnen maken met al die mensen voor me.
En ook de plaats waar ik stond was niet ideaal.
Maar genoten heb ik zeker!

Veel mensen kende ik niet, maar degene die ik totaal niet had verwacht te zien, maar ik altijd al in het echt had willen zien kwam langs! En hij stond nog even stil ook.
Vroegâh, toen je alleen nog maar Nederland1 en Nederland2 had, keken we altijd met zijn allen de “Dik voor Mekaar show”. André van Duin vond ik geweldig. Het was dan ook leuk hem (maar ook Corrie van Gorp) te zien over de rode loper.


Maar ook Mies Bouwman die er eigenlijk in het echt beter uitzag dan wat ik laatst op tv zag!


En Jeroen Krabbé (dit is een crop van een grotere foto), die ik geweldig vind acteren.


En de operazanger Marco Bakker met zijn vrouw Willeke van Ammelrooy. Al kan ik zijn “auto-ongeluk” nooit vergeten.


De laatste; Ben Cramer, al hoor je weinig meer van hem.

Natuurlijk waren er veel- en veel meer mensen aanwezig tijdens de première van Mary Poppins,en ook heel veel nieuwe BN-ners; maar aangezien overal wel de nieuwere geplaatst worden, zie je bij mij alleen (een paar van) de “oudjes”.

Meer foto’s zien? Richard Mulder stond wel in het persvak en heeft mooie beelden gemaakt van de rode loper.

Please follow and like us:

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.