Wijknieuws

Gaardefestival 2016

Gaardefestival 2016
Gaardefestival 2016

Op 3 juli vindt het Gaardefestival 2016 in Florence Gulden Huis weer plaats!
Voor de elfde keer alweer wordt in het Buurthuis van de Toekomst dit gezellige wijkfeest gehouden op en rond het terrein van Gulden Huis aan de Steenhouwersgaarde 1. Het thema is ‘Oud ontmoet nieuw’ waardoor deze dag vooral geschikt is voor de kleinsten onder ons.

Gaardefestival 2016
Artiesten tijdens Gaardefestival

Op het Gaardefestival 2016 komt een zomermarkt waarop buurtbewoners spulletjes kunnen verkopen.
Maar zoals altijd ook diverse optredens door (lokale) artiesten zoals Tino Martin, Def Rhymes, Haagse Hazes en Bonnie St.Claire. Voor kinderen zijn er kermisattracties waaronder een springkussen, een zweefmolen. een treintje en een bungee trampoline. Ze kunnen zich laten schminken, cupcakes versieren, een eigen T-shirt ontwerpen en fruitsaté maken. Mickey en Minnie Mouse komen ook een bezoekje brengen. Tevens is er weer een wedstrijd waarbij het de bedoeling is ballonnen zo ver mogelijk te laten reizen; voor de verste reis is een leuke prijs beschikbaar.

Alle activiteiten zijn zoals gebruikelijk gratis met dank aan de sponsoren Schild Atrracties, Fonds 1818, Gemeente Den Haag en uiteraard Florence Gulden Huis zelf. Kom dus gezellig langs om lekker te genieten van de sfeer, de muziek en een drankje op het terras of in het restaurant. Zet zondag 3 juli in uw agenda!

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.