Muziek

Fruit! festival op Abrikozenplein

Fruit!
Gezelligheid troef op Abrikozenplein tijdens Fruit! festival

Lang woonde ik als kind in de Meloenstraat.
Soms fiets ik nog wel even door de buurt heen want ik heb er veel herinneringen. Natuurlijk is niet veel meer als het was. Sommige pleinen, straten vind ik er nu zelfs mooier uit zien dan toen ik er woonde.
Toen ik las van het festival Fruit! op het Abrikozenplein besloot ik even een kijkje te nemen.

Lang had ik de tijd niet, want deze voor mij “vrije dag” was erg gevuld.
Maar ik had veel positieve reacties gelezen van Fruit! in de afgelopen jaren dus ik wilde de sfeer ook zelf proeven.

Fruit!
podium

Wat is dit festival?

Fruit!
Bordjes met naam optredens

Ik lees op Cultuurschakel:
Een festival van, voor en door buurtbewoners van de Vruchtenbuurt.
Het Fruit festival is een festival waar de buurt samenkomt om op ontspannen wijze kennis te maken met kunst, cultuur , theater,muziek en andere kunstuitingen die bewoners beoefenen. Het fruit festival zorgt voor sociale cohesie, verdraagzaamheid en verbinding in de buurt. En juicht nieuwe initiatieven erg toe

Op hun Facebookpagina kan je meer zien en lezen. Er waren “creatieve optredens, demonstraties en tentoonstellingen om je te inspireren, om verbinding te leggen met je mede Vruchtenbuurters, maar ook omdat ze gewoon mooi zijn

Mensen zaten gezellig bij elkaar, langs de diverse stands kon je van alles kopen, maar ook je laten informeren over (collectieve) zonne energie. Naast natuurlijk gezellige muziek!
Al is dit evenement al meer dan een week geleden gehouden, toch té leuk er geen aandacht aan te besteden!

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.