Politiek

Foute berichtgeving AD/HC Feestende Huffnagel

Er zijn soms berichten in diverse media, waarvan ik denk, wordt er wel huiswerk gedaan?

Zeker van kranten kan je verwachten, dat er aan “hoor en wederhoor” wordt gedaan.

Een blog; daarin kan je schrijven wat je wilt; het is soms heerlijk jouw (gekleurde) mening neer te zetten (al probeer ik persoonlijk wel zo vaak mogelijk voor zover mogelijk met feiten te komen).

Als ik een krant lees, verwacht ik, dat de berichtgeving toch wel redelijk klopt. Zeker van AD/HC; die ik lang AD/HD heb genoemd. (Ik denk dat ik hier ook weer op overstap).

 

Neem nu het artikel in het AD/HC (klik hier voor het bewuste artikel) met als titel: ‘Feestende’ Frits blokkeert debat raad.

De wethouder was tijdens de raadsvergadering niet aanwezig, omdat hij zou zijn gaan feesten in Amsterdam. Er ontstond veel wrevel in de gemeenteraad en sommige toeschouwers zouden maar liefst 8 uur voor niets op de publiekstribune hebben gezeten. Hij zou aanwezig horen te zijn bij een debat over het verbreken van de stedenbanden met Juigalpa en Warschau.

 

Alles lijkt politiek spel te zijn. Frits Huffnagel was inderdaad wel in Amsterdam, maar mét reden (wat ook al lang bekend was!) bij de uitreiking van de Martin Luther King Award met een hele Haagse delegatie.
Het was ook gelukt om hier veel Haagse studenten (Haagse Hogeschool, InHolland en ISS) naartoe te krijgen.
Het onderwerp in de raad (genoemde stedenbanden) zit ook niet in zijn portefeuille, maar bij de burgemeester en het beleid rond de herkomstlanden zit bij wethouder  Rabin Baldewsingh.

Hoop dat ze hun huiswerk een volgende keer wel goed doen!

Please follow and like us:

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.