computer/internet,  Persoonlijk

Een feestje! 11, het getal van de gekken

Een feestje
parende lieveheersbeestjes

Veel mensen hebben me regelmatig voor gek verklaard.
Bloggen is dood!
Waarom besteed jij zoveel tijd en energie aan iets waar je toch niets mee verdient? Wat zelfs geld kost!
Simpel, het is mijn hobby en hetgeen wat ik kan ondanks mijn beperkingen.

Waarom besteden sommige mensen zo veel tijd, geld en moeite aan hun sport?
Omdat ze het leuk vinden, het hun passie is en een prettige tijdsbesteding.
En zo zie ik mijn blog ook.
Het is geen moeten. Het is geen plicht.
Heb ik geen zin, dan blijft hij liggen. Ik zie het niet meer als een must om achter nieuwtjes te jagen.
Maar het is fantastisch dat ik door mijn blog zo veel nieuwe mensen heb leren kennen. En bij gelegenheden kan ontmoeten, want ik ben niet altijd in staat tot sociale contacten. Mijn blog heeft een wereld voor me geopend.

De onderwerpen kies ik zelf. Rampenfotografie, op een heel enkele keer na als ik er langs kom, vermijd ik tegenwoordig. Het is niets voor mij ben ik achter gekomen. Andere sites kunnen dat veel beter en zijn daarvoor geschikter.

Vandaag bestaat mijn blog precies 11 jaar. Vandaar 11, het getal van de gekken.
Ik ben van plan nog eventjes door te gaan.
Het fotograferen heeft een nieuwe dimensie gekregen door een aantal cursussen en daar ben ik nu intensief mee bezig. Dat zal af en toe nu zijn weerslag hebben op het aantal blogs, maar het voorjaar( en de zomer) komt er weer aan, dus veel zaken zullen zich aandoen op de gevoelige plaat te zetten zoals bijvoorbeeld deze parende lieveheersbeestjes gisteren.

Iedereen die nog steeds de moeite neemt mijn blog te lezen: hartelijk bedankt!
Ik hoop nog lang door te mogen gaan met diverse zaken uit de mooiste stad van Nederland te mogen verslaan 🙂

Please follow and like us:

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.