Diversen

Word achtbaantester in het testteam van Uitmetkorting.nl in Drievliet!

Goed, het is reclame, maar zo leuk dat ik deze niet kan weglaten.
Wie vindt het waanzinnig in een achtbaan te zitten? Lees dan onderstaand persbericht eens: wie weet kom jij of u wel in een testteam!

Dagjes uit website Uitmetkorting.nl is op zoek naar achtbaantesters voor een compleet testteam.
Er is al een vacature geweest naar een achtbaantester, maar dit wordt uitgebreid naar verschillende doelgroepen. Wat vind je moeder bijvoorbeeld van de achtbaan? Of je opa?
Iedereen die een sterke maag heeft en gek is op snelheid mag een motivatie sturen. Na selectie zal duidelijk worden wie er aan het testteam worden toegevoegd.
Het testteam gaat de spannendste achtbanen van Nederland testen, waaronder achtbanen zoals: Formule X en de Kopermijn in Drievliet.

Uitmetkorting.nl organiseert deze actie om haar bezoekers nog beter te kunnen voorlichten over de attracties in de Nederlandse pretparken. Kandidaten kunnen reageren op de vacature, waarna een testteam wordt geselecteerd. De gelukkige winnaars slepen een leuke week vol pretparkbezoeken in de wacht.

Please follow and like us:

Eén reactie

  • Jordy van der Kleij

    Ik ben de perfecte achtbaantester , ik hou namelijk van achtbanen en ik let altijd goed op tijdens het ritje zodat ik goed kan zien en navertellen hoe de baan is. Ik zou het geweldig vinden om uitgekozen te worden.

    Groeten
    Jordy

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.