Stadsnieuws

Willemsvaart tochten tijdens de voorjaarsvakantie!

Voorjaarsvakantie
Ook in de winter is het beeld prachtig op het water

Rondvaartorganisatie “Stichting De Haagse Willemsvaart” (“varen tussen stad en strand”) is in 2009 begonnen met boottochten op de Koninginnegracht (gegraven in opdracht van Koning Willem I, vandaar “Willemsvaart”) . We zijn 1 januari 2016 aan ons 8e seizoen begonnen en willen dat graag vieren.

Vandaar dat het thema dit jaar “Vier (4) de gr8 !” is. De eerste vaar-feest actie start 19 februari (voorjaarsvakantie). Ja vandaag al, maar de komende dagen dus ook!

De Willemsvaart organiseert sinds het moment van oprichting bijzondere vaarten, het liefst in samenwerking met andere partijen (horeca, hotels, musea, festivals en andere rondvaartorg.)

In de voorjaarsvakantie dit jaar zijn er 12 (4+8) boottochten per dag.
8.00 uur ‘s morgens de eerste, 20.00 h de laatste) van een uur, waarbij de volgende korting wordt gegeven . 1 passagier per 4 vaart gratis mee.

Dus als men met een groep van 4 passagiers mee vaart, dan is er 1 passagier die niet hoeft te betalen. Indien men met 8 personen komt varen er 2 gratis mee, bij 12 varen er 3 gratis mee, bij 16 zijn het er 4 en als de groep uit 20 personen bestaat, dan varen er 5 personen gratis mee.

De kosten voor de betalende passagiers zijn 10 euro per persoon. De boottochten beginnen bij de Dr. Kuyperbrug, alwaar onze rondvaarten in 2009 gestart zijn en eindigen daar na een uur varen ook weer. Dat is naast tramhalte (lijn 9) Dr. Kuyperstraat, ter hoogte van Koninginnegracht nr. 15

Reserveren kan via info@willemsvaart.nl

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.