Persoonlijk

Verjaardag Haags Allerlei bijna gemist!

Verjaardag Haags Allerlei
Verjaardag Haags Allerlei!

En toen keek ik vanavond even bewust op de datum en zag dat het de 18e was.
Huh? De 18e? Dat was toch de datum dat ik met bloggen begon?
Snel gecheckt en ja hoor…. Het was vandaag de verjaardag Haags Allerlei!
14 jaar geleden precies begon ik met bloggen.
Ik wist nog niet wat ik precies wilde, maar dat ik graag naar buiten wilde treden wist ik wel.

Ik had al een hobby. Toen nog niet echt een passie. En dat was fotograferen.
In de loop van de jaren werd dat echter wel een passie. EN de combinatie van schrijven en fotograferen werd geboren.
Na een poosje begon ik accreditaties aan te vragen voor gebeurtenissen die ik graag wilde meemaken. Stukje bij beetje mocht ik bij steeds meer evenementen en dergelijke “achter de schermen” meekijken.

Mijn blog werd steeds meer een stukje van mezelf.
Het hoorde bij mij. Nergens zou je me meer tegenkomen zonder een camera. Natuurlijk was het niet zo, dat ik altijd en eeuwig op pad was: vaak maakte ik van veel dingen foto’s, zodat ik meerdere dagen vooruit kon als het ware (nog steeds). Al moet ik bekennen dat er wel tijden waren dat ik weinig thuis was.

Nu is dat anders. Pijn weerhoudt me om simpelweg overal te zijn. Ik moet keuzes maken. Maar ik geniet misschien nu wel intenser van alles wat ik doe. En ik merk dat ik ook het wijknieuws weer voorrang geef.
Voorlopig ben ik niet “blog-moe”.
Ik hoop dat ik in staat zal zijn nog jaren door te gaan. Want ook bloggen houdt me op de been.

Ik wil iedereen die deze blog leest hartelijk bedanken voor alle reacties en input.
Het doet me goed te zien, dat mijn blog nog steeds goed gelezen wordt: natuurlijk ben ik wat dat betreft ook wel een beetje trots!

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.