Persoonlijk

Mijn eerste log

18 Maart 2005 Nou, mijn eerste woorden op een eigen weblog; het is net alsof ik voor het eerst een toetsenbord aanraak. Eng, spannend, leuk, alles tegelijk. Al maanden ben ik op zoek naar een manier om wat me bezighoudt te loggen, het liefst altijd en overal bereikbaar. Een weblog lijkt dus een ideale manier! Dus dan maar de voor mij hoge drempel. Hoe een log wordt gemaakt, wat je allemaal ermee kan weet ik niet, maar het zal zich al doende wel wijzen 🙂 Vandaag heb ik me aangemeld, me geregistreerd op het forum, een msn-groep opgericht om foto’s te kunnen invoegen, en de eerste woorden op het weblog. Leuk! 😀

Please follow and like us:

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.