Stadsnieuws

Update De Put

 

 

Nogmaals een update. Helaas, het plaatsen van het tramviaduct heb ik niet kunnen zien. Het was waarschijnlijk dat gisteren nog een geplaatst zou worden, maar de werklui hebben het plaatsen van het hele viaduct de dag ervoor voor elkaar gekregen.

Donderdag zullen zo te zien de trams 9, 11 en 12 wel weer hun oude route rijden! Eerlijk gezegd ben ik blij toe; voor mij is het een ideale route. Met de harde wind en regen van gisteren was het niet echt een pretje erheen te fietsen in de korte tijd die ik tot mijn beschikking had.

 

 

 

Ondanks het noodweer van de dag ervoor ligt de Put er overigens aardig droog bij! Zijn naam doet hij geen eer meer aan (gelukkig).

De treinen die op 23 mei niet reden zoals ik hier schreef, zie je weer langskomen.

Steeds minder is zichtbaar van de originele doorgang; vreemde gewaarwording dat dag na dag te zien.

 

 

Ook bij Hollands Spoor is men aardig op weg met het aanpassen van de trambanen.

 

 

 

Please follow and like us:

3 reacties

 • Ferry

  Ik heb het allemaal met engelen geduld bekeken , want het inhijsen was toch echt een technisch hoogstandje wat veel tijd in beslag nam.
  Al met al duurde de opleg operatie z’n 8 uur , knap werk !!
  Nu kunnen de slopers verder met de oude funderings resten verwijderen (waaronder de met stalen klinknagels bewerkte balken ) om ruimte te maken voor een compleet nieuwe rijvloer , waarvoor nog vele honderden betonwagens hun weg moeten zoeken naar de put.

 • kk

  Lekker morgen ochtend het normale route, alleen heb ik morgen middag een afspraak vlakbij lijn16…. ach ja dan maar weer overstappen.

 • Barry

  Zo echt alles ligt overhoop, gelukkig hoef ik nooit die richting meer op :D. Hopelijk als het klaar is gaat het er wel op voor uit.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.