Diversen

Unox Nieuwjaarsduik 2016 in Scheveningen

Unox Nieuwjaarsduik
Archieffoto Nieuwjaarsduik Scheveningen

Op de eerste dag van het komend nieuwe jaar zal ook in Scheveningen de Unox Nieuwjaarsduik plaatsvinden: een frisse start van het nieuwe jaar.
Wil je mee doen? Of vind je het leuk gewoon te kijken?
Het is en blijft een geweldig schouwspel!
De weersvoorspellingen zijn goed; het zal zeker niet ijskoud zijn (een graad of 7 wordt nu voorspeld met een zonnetje) en ook de zeewatertemperatuur is relatief hoog.


Vanaf 10:30 uur start de inschrijving in Scheveningen, waar de grootste duik van Nederland plaatsvindt.
Rond 11:45 uur is het tijd voor de gezamenlijke warming-up en om 12:00 uur gaat de duik van start. Het is een machtig gezicht al die mensen tegelijkertijd het water in te zien rennen.

Wees op tijd als je mee wilt doen. Er mogen namelijk maximaal 10.000 mensen meeduiken en je hebt tijd nodig om je om te kleden. Iedereen die deelneemt aan de Unox Nieuwjaarsduik in Scheveningen ontvangt zoals altijd een Unox-muts, handschoenen, een herinneringsvaantje en het ‘Terugblik’, een speciale editie van de Unox erwtensoep in blik.

Unox steunt met deze 56e editie van de Nieuwjaarduik Voedselbanken Nederland. Voor elke deelnemer aan de Nieuwjaarsduik Scheveningen doneert Unox één euro. Traditiegetrouw verwacht Unox ook aankomende nieuwjaarsdag weer 10.000 duikers op het Scheveningse strand.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.