Persoonlijk

Mijn jaaroverzicht 2015, deel 6 en slot

jaaroverzicht 2015
Afscheid Ruby de Boer

Nu ben ik beland bij het laatste deel van mijn jaaroverzicht 2016.
Eén van de voor mij bijzondere gebeurtenissen was voor mij ook een beetje afscheid nemen: Ruby de Boer nam afscheid als wijkmanager van stadsdeel Escamp.
Geweldig vind ik, dat ik de foto’s mocht maken.

jaaroverzicht 2015
zonnebloemen in december

Het is december.
Op de Hoefkade is de sloop van de Nutswoningen bijna afgerond.
Het is ongelooflijk, maar nog steeds bloeien op een veld zonnebloemen. Een schitterend gezicht!
Ik kan het niet nalaten er naar te kijken. Zo af en toe schiet zelfs een “late hommel” je voorbij.

jaaroverzicht 2015
Opening brug naar BBS Kleurrijk

Op 9 december werd, naast een aantal andere Haagse Kracht-successen, de brug naar de BSE Kleurrijk geopend. Ook ik mocht een schaar vasthouden om het lint door te knippen.

jaaroverzicht 2015
kerstbijeenkomst Escamp

Op woensdag 17 december vond de Kerstbijeenkomst stadsdeel Escamp plaats in en rond de Emmauskerk aan de Leyweg. Een heel bijzonder moment voor mij. Zonder dat ik het wist, werd ik door stadsdeeldirecteur René Baron naar voren geroepen waar samen met nog een aantal vrijwilligers ik een bloemetje kreeg uitgereikt voor het vrijwilligerswerk dat ik in de loop van de tijd had verricht. Dat was voor mij schrikken! Liever blijf ik op de achtergrond, maar leuk was het zeker!

jaaroverzicht
Cheyenne 2 jaar

Het laatste waar ik aandacht aan besteed was de verjaardag gisteren van onze kleindochter Cheyenne. Zij en mijn  dochter wonen niet meer thuis: dit jaar hebben ze vlak in de buurt een eigen huisje gekregen We zien hun nog wel heel veel gelukkig. Een gelukkig moment om haar zo tijdens haar feestje zo te zien stralen….

Begin dit jaar zei ik: 2015 wordt MIJN jaar.
Het is niet helemaal gelopen zoals ik had verwacht: toch nog teveel pijn en gebrek aan tijd (en energie) maakten dat veel zaken die ik graag had meegemaakt toch moest laten “schieten”. Maar al met al waren er toch wel heel veel bijzondere dingen! Een paar foto’s zan mij zijn gebruikt door diverse instanties, zoals bijvoorbeeld deze (tweede foto) waar ik best trots op ben!
In de nabije omgeving gebeuren veel verdrietige dingen. Ze hebben nog niet allemaal een plekje gekregen. Ik hoop dat 2016 oplossingen zal brengen en het eindelijk wat rustiger mag worden.
Zo langzamerhand weet ik, dat het leven een eigen “stroom” heeft en dat je beslist niet alles in je eigen hand hebt. Hoe graag je ook wilt. Maar wel weet ik, dat elke dag iets in zich heeft, waar je intens van kan genieten.
Zeker ben ik van plan waar mogelijk meer aandacht aan mijn blog te besteden en het fotograferen/bewerken wat meer op de voorgrond te zetten. Ik begin de contacten en het erop uit gaan enorm te missen. Tegelijkertijd besef ik, dat je ijzer niet met handen kunt breken.
Ik wens iedereen een goed, gelukkig en fijn 2016 en hoop dat iedereen geniet van elk mooi moment, want die  zijn goud waard.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.