Koningshuis,  Muziek

The Streamers sluiten Koningsdag feestelijk af met gratis concert

The Streamers
Danny Vera (archieffoto) tijdens Holland Tour van The Streamers

Nog steeds is niet veel mogelijk: een Koningsdag zoals “we die kennen” is onmogelijk, maar dit jaar is er wel van iets speciaals te genieten.
Online, dat wel, maar wie van Nederlandse muziek houdt, moet echt een gratis online kaartje reserveren voor een ruim twee uur durend concert in de avond.
Want vanaf het terrein van Paleis Noordeinde sluiten The Streamers op dinsdagavond 27 april Koningsdag feestelijk af.

Op het binnenplein van het Koninklijk Staldepartement geven zij het tweede concert van hun ‘Holland Tour’. Het concert is voor heel Nederland gratis te volgen vanaf 20.00u via een online aangeboden stream. Het Koninklijk Paar en The Streamers willen op deze manier Nederland trakteren op een feestelijke afsluiting van Koningsdag 2021.

Guus meeuwis
Guus Meeuwis (archieffoto)

The Streamers bestaan uit Guus Meeuwis, Rolf Sanchez, Kraantje Pappie, Suzan & Freek, VanVelzen, Davina Michelle, Paul de Munnik, Typhoon, Thomas Acda, Diggy Dex, Nick & Simon, Maan, Danny Vera, Miss Montreal en Paul de Leeuw. Ook bandmanager Frank Lammers is aanwezig.

De livestream start op dinsdagavond 27 april om 20.00 uur en zal ruim twee uur duren. De inloop is vanaf 19.00 uur. Toegang tot de livestream kan alleen worden verkregen door vooraf een gratis kaart te bestellen via www.thelivestreamers.nl

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.