Muziek

Guus Meeuwis in Paard van Troje

guus meeuwis

Gisteravond heerlijk er samen met mijn man even tussenuit.

In het Paard van Troje trad Guus Meeuwis op en via Marktplaats konden we toch nog 2 tickets bemachtigen voor het uitverkochte concert J

Om toch een beetje vooraan te kunnen staan, hadden we ervoor gezorgd, vroeg aanwezig te zijn.

Dat was dus echt geen overbodige luxe want het was echt stampvol!

 

volle zaal 

 

 

saxofoon
Echt samen genoten van de muziek en de sfeer.

Prachtig ook zoals de saxofonist speelde….

Flitsen was niet toegestaan helaas, en een fotografe, als ik me niet vergis van Culturalis werd met haar camera weggehaald; zij had per abuis geen perskaart gekregen en mocht niet meer naar binnen!

Na een poosje kwam ze terug; het was een vergissing, ze mocht toch nog één nummer fotograferen, maar daarna moest ze vertrekken.

 

Ook Richard Mulder (klik hier voor zijn foto’s van Guus Meeuwis!), die als gast was uitgenodigd moest weg. Hem werd zelfs gezegd zijn foto’s te verwijderen! Ik vond het echt belachelijk; iedereen wil toch foto’s maken of naderhand bekijken? Dat flitsen voor een artiest irritant is kan ik me voorstellen, maar waarom niet de pers en wel mensen met een kleine camera? En waarom mensen wegsturen, als ze alleen hun beroep uitoefenen?

Ook ik werd aangesproken; ik moest mijn camera wegstoppen, terwijl ik niet flitste en het geen professionele camera was die ik had meegenomen; hij heeft maar 4 megapixels en dat terwijl de meeste telefoons meer hebben! En daarmee werd wel volop geflitst.

Hem dit uitgelegd, verteld dat ik vanwege mijn trillen een stabilisator nodig heb en dat hij dat maar op internet moest kijken dat hij maar 4 Mp heeft. Gelukkig zagen we hem niet meer terug (moet er niet aan denken, dat ook ik de zaal had moeten verlaten!).

 

samen 

 

Maar eerlijk gezegd durfde ik verder geen foto’s meer te maken; er zijn dus maar een paar die zijn gelukt met de belichting die werd gehanteerd voor de beperkte camera (Klik hier voor die van mij ) .

Eerlijk gezegd, het alleen samen genieten van de nummers en de muziek was heerlijk, zeker toen Guus Meeuwis een nummer samen met deze gitarist zong!

 

Ik kon het nalaten “ons” nummer te filmen; en dat lukte gelukkig wel J.

 

[youtube=//www.youtube.com/watch?v=YQo9syGjr3w]

 

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.