Persoonlijk

Spannende dagenNa het winnen van de eerste prijs van de fotowedstrijd ”Haagse Helden in Beeld!” volgden voor mij toch wel een aantal spannende dagen.
Eerst natuurlijk de toespraak en het interview op maandag zelf.
Daarna al die leuke mailberichten, feliciaties op mijn blog, facebook en twitter; iedereen bedankt! Ook voor het leuke bericht op Den Haag FM.
Ik dacht dat het achter de rug was, maar niet dus.
Gisteravond kwam iemand van Den Haag FM een interview afnemen, voor het zondagavondprogramma (tussen 23.00 en 24.00 uur).
Een lange avond, waarna ik via Facebook voor vanmorgen werd gevraagd ook een radiointerview bij RTV Discus te geven.
Afijn, vanmorgen dus naar de bibliotheek in het Stadskantoor Leyweg waar Ineke Dijkstra (vrijwilligster bij RTV Discus) bovenstaande foto van mij maakte. Het was een leuk interview met Joop Schouten (hier te zien: zaterdag 10 november tussen 11 en 12 uur op ongeveer 20 minuten).
In de stad hangen nu op diverse plaatsen de afbeelding van mijn foto, leuk te zien.
En, in tegenstelling wat ik had verwacht; ook mijn naam staat erbij.
Het leukste vond ik, dat hij hangt vlakbij waar ik geboren ben. Deze hangt namelijk op het Regentesseplein. Mijn eerste jaren van mijn leven bracht ik door in de Daguerrestraat. Hier kreeg ik ook mijn allereerste fotocamera van mijn vader….
Roerige dagen dus, ik ben toch wel blij als het gewone leven weer zijn gangetje kan gaan, al was het best even leuk.Please follow and like us:

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.