Diversen

Royal Christmas Fair 2022

Royal Christmas Fair 2022
Royal Christmas Fair 2022 (archieffoto ter illustratie)

Royal Christmas Fair 2022 Den Haag: 16 dagen lang sfeervol genieten
Van donderdag 8 tot en met vrijdag 23 december vindt de Royal Christmas Fair weer plaats aan het prachtige Lange Voorhout in Den Haag. Maar liefst 16 dagen lang strijkt deze grootste meerdaagse kerstmarkt van Nederland neer midden in het historische centrum van de Hofstad. De kerstmarkt is dagelijks van 12.00 – 21.00 uur gratis te bezoeken.

Duitse kerstsfeer in koninklijk Den Haag
Te midden van het Binnenhof, Paleis Noordeinde, ambassades, musea en sfeervolle winkelgebieden als de Denneweg, de Plaats, het Hofkwartier en het Noordeinde vind je in december de Royal Christmas Fair 2022. Met vele tientallen kersthuisjes, een verlichte hemel in de vorm van 100.000 twinkelende LED-lichtjes in de bomen en de prachtige omgeving staat deze kerstmarkt ook dit jaar garant voor de ultieme kerstsfeer met internationale allure. Dampende glühwein, knisperende haardvuurtjes en gezellige muziek maken de totale kerstbeleving compleet.

Royal Christmas Fair 2022
Met de heuse kerstman op de foto (archieffoto)

Programmering
Tijdens een bezoek aan de Royal Christmas Fair worden bezoekers dagelijks verrast met (muzikale) optredens. Kerstkoren, verhalenvertellers, kerstacteurs en kinderactiviteiten maken van de Royal Christmas Fair een uitje voor het hele gezin. Natuurlijk mag een bezoekje van de kerstman in dit kader ook niet ontbreken! Het podium vult zich regelmatig met bandjes en koren vol Jazzy kersthits en fijne Kerst meezingers.

Ambacht & kwaliteit
Een kerstmarkt die zich onderscheidt door de vele kwalitatieve en ambachtelijke producten die tentoon worden gesteld in gezellige kersthuisjes. De bezoeker aan de Royal Christmas Fair kan zijn hart dan ook ophalen. En ook aan de inwendige mens wordt natuurlijk gedacht. Verschillende foodtrucks en gezellige barretjes maken van de Royal Christmas Fair echt een uitje.

Have a Royal Winter
De gehele Haagse binnenstad ademt deze periode kerst en is hiermee de ideale winterbestemming. Van een dagje uitgebreid (winter)shoppen tot een mooie wandelroute langs lichtsculpturen. Met verschillende winterse evenementen en activiteiten geeft Den Haag haar bezoekers, ondanks de winterse temperaturen en donkere dagen, een warm welkom tijdens ‘Have a Royal Winter’. Zo kunnen bezoekers van de kerstmarkt van 14 tot en met 18 december ook de lichtprojecties van The Hague Highlights bewonderen, vindt op 16 en 17 Jazz en Route plaats op het Noordeinde en is Scheveningen het decor voor het Cool Event, met onder andere een schaatsbaan op het Kurhausplein.

Praktische informatie
De Royal Christmas Fair is van 8 december t/m 23 december van 12.00 – 21.00 uur gratis te bezoeken. Op vrijdag 16 december kun je de kerstmarkt tot 22.00 uur bezoeken ivm de Royal Shopping Night in de Haagse binnenstad. De kerstmarkt is goed bereikbaar per auto, fiets en OV en op loopafstand van het Centraal Station. De entrees van de kerstmarkt zijn bij de Kloosterkerk (hoek Parkstraat/Lange Voorhout), Hotel Des Indes (Denneweg) en aan het Tournooiveld.

www.royalchristmasfair.nl | I: royalchristmasfairthehague | F: @royalchristmasfair

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.