Diversen

IJssculpturen Expositie ‘ART in Ice’

IJssculpturen Expositie
IJssculpturen Expositie: prachtige beelden in 2018
IJssculpturen Expositie ‘ART in Ice’ vanaf volgende week te bewonderen

Iconische kunstwerken indrukwekkend nagemaakt van ijs

Ook dit jaar strijkt de IJssculpturen Expositie van Cool Event weer neer op de Scheveningse Boulevard. Vanaf zaterdag 3 december kunnen bezoekers binnenstappen in een magische wereld vol ijskoude kunstwerken. Op 450 m² verrijzen 21 kunstschatten die door 10 internationale ijscarvers van 55.000 kilo ijs en 3.000 kilo sneeuw zijn gemaakt. Het thema van dit jaar is ‘ART in Ice’. Bezoekers kunnen zich verwonderen over de meest iconische kunstschatten. Van Haagse parels, zoals Panorama Mesdag, Esher en Haagse Harry, tot streetart van Keith Haring en Nijntje voor de allerkleinsten. De ijssculpturen expositie is tot en met zondag 22 januari te bezoeken van 10:00 tot 19:00 uur. Voor meer informatie zie: //www.cooleventscheveningen.nl.

IJssculpturen Expositie
IJssculpturen Expositie vorig jar: beelden in een grote container op de boulevard.

Al een aantal maal heb ik de IJssculpturen mogen zien en telkens weer ben ik die onder de indruk.
Helaas kon het vorig jaar niet doorgaan maar was er wel een oplossing: grote containers met sprookjesachtige beelden op de boulevard. Toch vond ik dat niet echt heel indrukwekkend vergeleken met de ijskoude hal waar al die prachtige sculpturen staan in de vrieskou.
Neem je een bezoekje? Kleed je warm aan want het is echt bar koud. Geen wonder, want de beelden moeten wel een tijdje staan!

Over Cool Event 
Cool Event Scheveningen tovert iedere winter de Haagse badplaats om tot winterparadijs met een schaatsbaan op het Kurhausplein en expositie met ijssculpturen op de Scheveningse Boulevard.
Onder leiding van organisator Damiano D’Alba en zijn team slaan Haagse en Scheveningse ondernemers jaarlijks de handen ineen om dit evenement mogelijk te maken.
Cool Event wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsors: Gemeente Den Haag, McDonald’s Scheveningen, Belangenvereniging Palace Promenade, Koninklijke Nederlandse Schaats Bond (project IJstijd), Buitengewoon Scheveningen, La Galleria. En partners: Buro Kaper, Ramada Scheveningen, Formitable, Entrada, Be Event Group en Solo Vino.
Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.