Muziek

Puls & Ritme en Drakenkoek van het Residentie Orkest

Puls & Ritme
Familievoorstellingen Puls & Ritme en Drakenkoek van het Residentie Orkest

Het Residentie Orkest presenteert de komende maanden twee vrolijke en fantasievolle voorstellingen voor de hele familie. Op zondag 17 februari het swingende Puls & Ritme met Percossa in het Zuiderstrandtheater en zaterdag 16 maart het betoverende Drakenkoek in De Nieuwe Regentes.

zo 17 feb, 11.00 uur, Zuiderstrandtheater: PULS & RITME MET PERCOSSA
Kun jij ook moeilijk stilzitten? En al helemaal als je muziek hoort? Dan is dit echt iets voor jou. Het Residentie Orkest o.l.v. Hans Leenders en de vier slagwerkers van Percossa gaan in het familieconcert Puls & Ritme van zacht tot hard en langzaam tot snel. En je mag meedoen. Door je vingers te knippen of op je knieën te trommelen. Zo maak je samen met de andere kinderen bijvoorbeeld het geluid van een regenbui of donderslag. Vet!

za 16 mrt, 11.00 & 13.00 uur, De Nieuwe Regentes: DRAKENKOEK
Drakenkoek is een fabelachtige, interactieve familievoorstelling met betoverende prenten en animaties. Als Rex de draak al zijn gestolen boeken uit heeft, weet hij veel van de wereld maar nog niets over zichzelf. Per luchtballon reist hij naar het koude Platland om alle boeken terug te brengen. Omdat draken niet goed tegen de kou kunnen, gaat Rex bij een warme bakker werken. Daar bakt hij Drakenkoek in de vorm van letters, en zo kan Rex iedereen helpen met leren lezen!

Residentie Orkest
Het Residentie Orkest bewijst dat symfonische muziek ook in de 21ste eeuw voor een groot en breed publiek van betekenis kan zijn. Het orkest wil zo veel mogelijk mensen in contact brengen met bijzondere muziek en hen laten genieten, verrassen en inspireren. Het Residentie Orkest behoort tot de grote, gerenommeerde symfonieorkesten van Nederland, is gevestigd in Den Haag en is ook regelmatig te horen op andere grote podia in binnen- en buitenland.

Residentie Orkest website, Facebook, Twitter, YouTube

 

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.