Natuur/milieu,  Wijknieuws

Pharos

 

Na de heftige regenbuien eergisteren veranderde de lucht regelmatig.

Prachtige scherp afgetekende donkere randen van dikke, zwaardere wolken waren te zien in de soms helblauwe lucht.

Jammer dat het op de foto niet zo goed overkomt.

In de verte torent het hoge appartementencomplex “Pharos” genoemd hoog boven de bomen en andere gebouwen uit.

Deze staat aan de Loevesteinlaan waar vroeger het zwembad Morgenstond lag. Vlakbij het Zuiderpark dus.

Of je het een mooie flat vind of niet; daar kan je van mening wisselen. Maar de plaatsing dicht naast een park vind ik toch echt niet een goede keuze!

Please follow and like us:

10 reacties

 • Barry

  Het gebouw zelf vind ik wel mooi, alleen de plek waar hij is neergezet vind ik totaal niets. Als ik nu uit mijn raam kijk zie ik de bossen van het zuiderpark met daar bovenuit die gele satestok.

 • Ferry

  Ben benieuwd wat de prijs is van zo’n appartement , denk niet dat ze voor een appel en een ei van de hand gaan.

 • Mike

  Ik vind dit gebouw een schande 🙂

  Ten eerste is dit gebouw best wel indrukwekkend, maar aan de onderkant de eerste 2 verdiepingen met die rare lompe uitsteekstel van goedkope bakstenen en laat staan al die kleine zwarte deurtje aan de begane grond aan de hoofd weg.
  Dat is toch geen gezicht ? Een entree van lik mijn kut. Hert is gewoon een monsterlijk gebouw zo van de weg gezien als je niet omhoog kijkt.

  + Dat als je lekker aan chillen bent in het Zuiderpark dit het enige gebouw is wat je aan de skyline van het zuiderpark ziet en dat vind ik echt een doodzonde.

  Voor mijn mag het weer plat, liever vandaag dan morgen.

 • Wilcootje

  De laatste keer dat ik naar de Bogaert ging, reden we er langs. Ik vind het net als al die andere nieuwbouwflats afgrijzelijk. Ik vind het echt geen verbetering van de buurt. De huizen in de zijstraten van de Leyweg…… dat zijn tenminste aanwinsten.

 • Pasula

  Het is wel een makkelijk herkenningspunt. Oh Geertje, je zou eens in Almere moeten kijken, het ene vreemde gebouw na het andere en allemaal met parkjes om het zo lekker groen te laten lijken…

 • Daan de Ligt

  Vorige week zaterdag was er een open dag, je mocht een flat op de 16e etage (de hoogste is de 24e etage) bekijken. Ik heb ook van de gelegenheid gebruik gemaakt en hoewel ik niet zo’n voorstander van hoogbouw ben, moet ik toch bekennen dat ik het uitzicht adembenemend vond. Zelf vind ik het gebouw wel mooi, ik vind het een baken in het toch wel erg eenzijdig gebouwde Morgenstond. Voor foto’s, klik hier //www.mijnalbum.nl/Album=4VQEFCE6

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.