Muziek,  Wijknieuws

Parkpop 2017 maakt nieuwe namen bekend

Parkpop 2017
Crowdsurfen tijdens Parkpop 2016

Het is aftellen!
Nog twee maandjes en dan kan je weer genieten van Parkpop 2017.
De line-up is zeer gevarieerd. En vandaag werd bekend gemaakt dat onder andere funklegende zangeres Alison Moyet en Bootsy Collins zijn toegevoegd aan de line-up voor de editie van 2017.
Daarnaast spelen ook Jon Tarifa en Henk & Melle op 25 juni in het Zuiderpark. Daarmee is de line-up van Parkpop 2017 bijna compleet. Lees verder voor het gehele bericht van Parkpop.

Parkpop 2017
Archieffoto van de Regahs

Eerder werd al bekend dat ook o.a. The Baseballs, Broederliefde, Causes, Toots & The Maytals, Friends of the Family en de Règâhs op Parkpop 2017 staan. Binnenkort worden de laatste namen bekendgemaakt.


Grote namen

“Ik ben enorm trots dat we grote namen als Alison Moyet en Bootsy Collins dit jaar op Parkpop mogen verwelkomen! Het is altijd een uitdaging om zo’n line-up te creëren en ik ben ieder jaar weer zó blij als het lukt. Met deze twee én The Baseballs en Toots & The Maytals hebben we dit jaar een groot aantal internationale namen op de affiche!”, aldus Claudia Raven van organisator Ducos.

Korte artiestenbio’s


Alison Moyet 
behoort tot de 5 best verkopende Britse zangeressen ooit. Ze scoorde grote hits in de jaren ’80 als helft van het duo Yazoo maar ook daarna, toen ze solo verderging, was Alison Moyet zeer succesvol. Tot op de dag van vandaag verkocht ze solo miljoenen albums. Deze zomer komt haar nieuwe plaat ‘Other’ uit, waarvan de titeltrack veel belooft voor haar optreden op Parkpop.

Bootsy Collins, geboren als William Collins, is dé pionier van de funk. Al ruim vier decennia is hij actief als bassist, zanger en songwriter met als signature zijn stervormige bas, de ‘Space Bass’. Als lid van Parliament-Funkadelic werd hij in 1997 geïntroduceerd in de Rock and Roll Hall of Fame.

Henk & Melle hebben afzonderlijk van elkaar al een bijzondere bijdrage geleverd aan de Nederlandse popmuziek; Henk Koorn met Hallo Venray en Melle de Boer met Smutfish. Na het debuutalbum van dit duo was de pers het unaniem eens: deze samenwerking smaakt naar meer. En dus is er nu een nieuw album én een optreden op Parkpop.

Samen met zijn 6-koppige band, bestaande uit 6 verschillende nationaliteiten, maakt Jon Tarifa echte feelgood muziek; catchy hiphop met melodieuze raps en invloeden van funk, soul, jazz en reggae. In het najaar van 2016 was Jon wereldnieuws met single ‘Don’t Go’ die werd gebruikt onder een Obama tributevideo; inmiddels zijn we 54 miljoen views en 1,3 miljoen Spotify streams verder.

Introductiekorting voor nieuwe en kleine ondernemers festivalmarkt

Parkpop 2017 en Night at the Park bieden startende ondernemers uit de Haagse regio een flinke korting bij deelname als standhouder aan hun festivalmarkten. Ook voor kleinschalige ondernemers die al wat langer actief zijn, maar nog nooit als standhouder hebben deelgenomen, is er een speciaal introductie-tarief. Het gaat uitsluitend om non-foodstands. Met deze regelingen willen de festivals een bijdrage leveren aan (nieuw) ondernemerschap in de regio waaraan zij hun bestaansrecht ontlenen.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus snelle actie is noodzakelijk, maar van ondernemers verwachten we niet anders. De kortingen zijn nadrukkelijk bedoeld voor eenmanszaken en v.o.f.’s, dus niet voor grote bedrijven.

Bij interesse kan men een e-mail sturen naar info@festivalfair.eu voor de details.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.