Natuur/milieu

November erg warm

 

Jammer van al die regen, maar de temperatuur was wel heel erg aangenaam deze maand!

Het valt me op, dat ik overal nog bloemen zie, ook mijn geranium bloeit nog steeds en ook de egels in deze buurt scharrelen nog steeds rond terwijl ze normaal al diep in winterslaap zijn (ja, slakken zijn ook nog steeds overal te zien).

Heel bijzonder vond ik deze rododendron die bloeit wat hij eigenlijk pas in de lente hoort te doen langs het water van de Gaarde.

November wordt waarschijnlijk de op één na warmste maand ooit volgens Nu.nl.

 

 

Prachtig vind ik de paddenstoelen die ook overal nog de grond uitschieten zoals deze

 

 

en deze

 

 

ondanks dat het op 27 november toch nog even hagelde!

 

 

Maar ook zie ik overal weer fluitenkruid bloeien en de schitterende madeliefjes; ik droom dan altijd even weg en denk aan de prachtige bloemenkettingen die ik elk jaar van mijn kinderen krijg in de lente…

Please follow and like us:

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.