Diversen

Nieuwe bar geopend: Spark

gouden spetters tijdens opening

 

Aan de Mauritskade is deze week een nieuwe bar geopend: Spark.
Tijdens de feestelijke “sparkling” opening werden bartenders Michael-John Straatman en David van Panhuys gepresenteerd (de twee mannen op de foto), waarmee de bar over enorme expertise gaat beschikken op het gebied van zowel cocktails als wijnen.
Een gezellige bar vond ik.


 

DJ Maestro

 

Zowel op de VIP avond op woensdag, als donderdag trad DJ Maestro, bekend van de Blue Note Trip compilaties voor Jazzlabel Blue Note Records en oprichter van Radio Jazz, op voor een gezellige sfeer in de drukke bar, vlak naast het Hilton Hotel.
 

Michael-John Straatman

 

Michael-John Straatman is sinds zijn 18e jaar op professioneel niveau actief als cocktailshaker, zowel bij grote nachtclubs als bij 5-sterren hotellerie. Hij is de Haagse ambassadeur van de Nederlandse Bartenders Club, onderdeel van de Internationale Bartenders Association. Op de foto hierboven is hij druk doende een cocktail te maken, die men zich goed liet snaken!

David Wielandt van Spark: “Spark is een mooie aanvulling op het uitgaansaanbod in de Haagse binnenstad. Met een trendy interieur, goede bartenders, een internationaal assortiment aan ‘drinks & bites’ en een uitgebreide programmering biedt Spark voor ieder wat wils. Op vrijdagmiddag bieden wij Aperitivo’s aan en in de weekenden staan de avonden onder andere in het teken van Funky Jazz Live, Ladies First, Sparks & Bubbles en Tunes on the Rocks.”

 

Michael-John Straatman en David van Panhuys

 
Met bartenders met ervaring kan Spark een groot assortiment aan wijnen, (signature) cocktails en bieren aanbieden. David van Panhuys is reeds 15 jaar werkzaam geweest in diverse horecagelegenheden in Den Haag, waaronder bij The Harbour Club Scheveningen. Hij beschikt over een brede kennis van wijnen en adviseert reeds jaren over wijn-spijs combinaties.
Spark The Hague aan de Mauritskade in Den Haag is een trendy bar in de Haagse binnenstad. Met het aanbieden van aperitivo’s op de vrijdagmiddag, Signature Cocktails en avonden in het teken van Funky Jazz Live, Ladies First, Sparks & Bubbels en Tunes on the Rocks is Spark de nieuwe hotspot in Den Haag. Men kan terecht voor kwalitatief hoogwaardige cocktails en wijnen, aangevuld met Aziatisch fingerfood en internationale snacks. Bartenders Michael-John Straatman en David van Panhuys beschikken over een brede kennis van cocktails en wijnen en Spark zal een verrassend compleet drankenassortiment aanbieden.
Voor meer informatie: Facebook.com/SparkTheHague

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.