Mens/Maatschappij

Klup: samen leuke dingen doen als 50 plusser

klup
Klup: gezellig dingen doen (archieffoto ter illustratie

‘Connect, meet & have fun’ is de slogan waarmee het social platform Klup 50-plussers oproept om in beweging te komen en leuke en gezellige dingen weer samen te gaan doen.
Als tegenkracht in de verder steeds groeiende individualisering van de maatschappij biedt Klup de mogelijkheid om nieuwe vrienden te leren kennen.

Via de app Klup, de Facebook pagina met dezelfde naam en de website kluppen communiceert Klup met potentiële deelnemers waarbij allerlei activiteiten worden aangeboden die men met elkaar kan uitvoeren en bezoeken. Naast gezellige laagdrempelige evenementen als bos-, stads- en strandwandelingen, fietstochtjes en terrasbezoekjes worden ook culturele festiviteiten aangedragen. Daarbij kunnen kluppers, zoals de deelnemende leden worden genoemd, samen genieten van concerten, museumbezoek en excursies. Zelfs reizen worden door kluppers bedacht en met elkaar ondernomen.

Wekelijks verschijnen ruim honderd activiteiten in de app waarbij kluppers zelf het voortouw nemen en gastvrouw of -heer zijn in hun eigen aangedragen evenement.
Om de intenties en werking van Klup in Den Haag te promoten bezoekt de Klup Promo Tour op 19 mei  a.s. regio Den Haag waarbij tijdens en na een eenvoudig etentje uit de doeken wordt gedaan op welke manier men klupper kan worden en daarvan ten volle kan genieten.

Deze meeting vindt plaats op 19 mei a.s. om 15:00 uur in CDC Kerkentuinenweg 45. De kosten voor het koud buffet bedragen € 10 en een live optreden van Back 2 Bacic de toegang is verder gratis. Aanmelden kan via promotour@kluppen.nl

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.