Wijknieuws

Interview digitale Muurkrant in Vrederust door Den Haag TV

 

Helaas, geen Jazz in de Gracht en geen Vlaggetjesdag (voor mooie foto’s van vlaggetjesdag kunt u bij Richard Mulder hier (klik) kijken en nabestellen) voor mij dit weekend.

De pijn was te overheersend, dus heb het heerlijk kalm aan gedaan.

Wel gebeurde er in de wijk iets bijzonders.

Den Haag TV, een regionaal medium dat zich specifiek richt op Den Haag, breidt zijn uitzendingen steeds verder uit met diverse programma’s.

Men is nu bezig om korte uitzendingen met gebeurtenissen uit elke wijk/stadsdeel te ontwikkelen, en Vrederust was gisteren aan de beurt. Het onderwerp ging over de digitale muurkrant.

Op het winkelplein aan de Ambachtsgaarde werd een busje met een grote schotel (geschikt voor live uitzendingen, maar -gelukkig- niet aangesloten op de satelliet) naast de Albert Heijn geparkeerd.

 

 

In de kruidenier werden Jan en ik, die de muurkrant onderhouden, en de bedrijfsleider van de Albert Heijn geinterviewd wat soms werkelijk hilarisch was.

Want natuurlijk gaat dat niet in één keer goed en worden vragen regelmatig herhaald (en probeer dan maar weer even serieus te blijven).

Neem de vraag “wat voor boodschappen zijn er? Het antwoord in een winkel lijkt me duidelijk; de dagelijkse! Nee, dat was natuurlijk niet de bedoeling; het ging om de berichten op de muurkrant.

Afijn, na een klein half uur waren we klaar; er zal heel wat gemonteerd moeten worden voor de film de ether in kan!

 

Please follow and like us:

3 reacties

  • tagrijn

    Hebben jullie ook een TV Den Haag? Mooi, dan kan TV West zich ook eens richten op de rest van de regio, waarvoor wij óók betalen. Opdat TV West Sport niet per definitie altijd ADO Den Haag betekent.
    Ik hoop dat het snel beter met je gaat.

  • Leidse Glibber

    Ik hoop dat de pijn in je rug (neem ik aan) snel weer zakt.
    Een beetje rust houden en ja dan je helaas even niet overal bij zijn, maar dat komt eerdaags wel weer goed hoor.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.