2 reacties

  • Ad Komen

    Gefeliciteerd beste HTM’ ers met deze nieuwe concessie periode en deze nieuwe partner. Maak er svp het beste regionaal busbedrijf van dat er bestaat!

  • eric

    Ik word zo moe van die “markwerking”. Er is geen martkwerking en die zal er ook nooit komen. Een aanbesteding is geen marktwerking, omdat er te weinig partijen zijn die kunnen inschrijven. De passagier heeft al helemaal geen keuze, dus hoe moet dan die marktwerking ontstaan?

    Als ze martkwerking willen, dan moeten we weer terug in de tijd: ieder voor zich vervoer organiseren. Ongeorganiseerd vervoer zoals je dat in ontwikkelings landen tegenkomt. De straten helemaal verstopt met minibusjes. DAT is marktwerking, daar heb je veel aanbieders, veel vragers. Want dat is de BASISVOORWAARDE voor marktwerking, en dat schijnen ze consequent te vergeten. Het lijkt me dat we dat niet willen, dus stop met die nonsens. En het is echt niet zo dat marktwerking alles magisch goedkoper maakt. Want waar wil je dan besparen? Bussen? Salarissen? Veiligheid……?

    VWB de HTM? Die levert toch al jaren goed vervoer? Dus waarom dan die noodzaak van dat simplistische marktwerking model? De figuren die hierover beslissen moeten heel nodig eens een paar basislesjes economie volgen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.