computer/internet,  Persoonlijk

Haags Allerlei website van de week

Haags Allerlei
Haags Allerlei website van de week

Soms gebeuren er dingen, waar ik toch wel erg blij en stiekem trots op ben.
Vanaf afgelopen donderdag is Haags Allerlei namelijk website van de week bij MijnDomein.
Toen ik overstapte van Weblog.nl in 2009 had ik al een tijdje een domein met de naam Haags Allerlei aangevraagd bij deze provider, maar met hulp van Madbello en Joop kreeg ik het voor elkaar er een eigen weblog van te maken.

Deze bestaat dus nu al 10 jaar, althans, bij MijnDomein. Mijn weblog volgend jaar dus al 15 jaar!
Zelf ben ik prima tevreden. Natuurlijk zijn er soms wel een storingen, maar die komen overal voor.
Maar als ik ergens tegen aan loop, wordt ik altijd geholpen via Twitter, Facebook of email. En snel ook!

Ooit was ik ver over de toegestane opslaglimiet gegaan. Ik begreep niet hoe dat kon, want al mijn foto’s hoste ik toen nog ergens anders. Het bleek dat alle back-ups daar werden bewaard. Ze hadden mij een factuur kunnen sturen, maar ik kreeg alle kans het euvel te verhelpen.

Haags Allerlei
Vermelding op Facebook

Mijn website is voor mij een ideale manier contact te houden met de buitenwereld en me toch actief te voelen. Haags Allerlei is mijn hobby en passie en hoop die nog lang te mogen houden!

Hieronder het interview met MijnDomen:

Haags Allerlei
Het interview met Mijndomein
Please follow and like us:

8 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.