Persoonlijk

Geen jaaroverzicht, wel de beste wensen voor 2015

Beste wensen voor 2015!!!

 

Dit jaar plaats ik geen jaaroverzicht op mijn blog.
De reden is, dat er op persoonlijk gebied veel is gebeurd. Tijd ontbreekt, maar ook de puf en energie. In mijn archief kan je zelf alle bijzondere gebeurtenissen zo “uitklappen”.

Obama
Obama tijdens de NSS

 
Het was voor mij een woelig jaar. Veel downs. Veel pijn ook.
Maar ook veel ups.
De weegschaal bleef gelukkig in evenwicht over het algemeen: genieten kon ik elke dag.
Fotograferen kon ik minder vaak. Langdurige fysiotherapie bracht verlichting zodat ik de NSS mocht en kon meemaken!

 

Puur genieten waren mijn kleindochters. Wat is het een rijkdom om oma te mogen zijn!
Voor 2015 hoop ik, dat we in een wat rustiger vaarwater terecht mogen komen.
Mijn vrijwilligerswerk is gestopt en voorlopig ben ik ook niet van plan iets nieuws op te pakken: eerst mijn eigen plannen ten uitvoer brengen als ik er de ruimte voor kan maken. En natuurlijk bijtanken.
Ik hoop dan ook, dat ik komend jaar wat intensiever kan gaan bloggen, al blijft mijn gezin op de eerste plaats staan.
 

Cheyenne en ik in maart

 
Ik wens iedereen een geweldig 2015!
Benieuwd naar mijn “Annual report” van WordPress dit jaar? Klik hier.
Minder dan afgelopen jaren, maar gezien het aantal posts ben ik niet ontevreden.

Please follow and like us:

5 reacties

 • Nannette

  Wat leuk om te zien hoe wereldwijd je blog gelezen wordt Gera! Uiteraard wensen Rob en ik jou en je gezin het allerbeste voor het nieuwe jaar. Moge de weegschaal nu eens helemaal voor je doorslaan, naar de positieve kant welteverstaan. xxx

 • Niek

  Hey oma Gera,

  Wat leuk om jou op de bank te zien zitten met je kleindochter. Ik heb je nog nooit zo rustig gezien, haha. En geen jaaroverzicht op je site? Vannacht bedacht ik dat dat weleens leuk zou zijn op mijn eigen site. Blijkt dat jij het net níét doet! Dus ga ik maar ff wat bij elkaar vegen. Sterk hè?

  Hele fijne dagen en een creatief, gezond jaar toegewenst van
  Opa Niek

 • admin

  Opa Niek,

  Ben heel benieuwd!
  Ik ga morgen kijken naar jouw overzicht 🙂
  Als bezitter van volgens mij de oudste Haagse blog ben je nog steeds enorm actief!
  (Natuurlijk heb ik al gespiekt 😉 )

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.