Persoonlijk

Fototentoonstelling Haagse HeldenEen leuk bericht.Een aantal weken geleden werd ik erop attent gemaakt, dat de gemeente Den Haag een fotowedstrijd had uitgeschreven met als titel ”Haagse Helden in beeld”.
Omdat ik altijd mijn camera bij me heb, heb ik nogal wat foto’s liggen met daarop vrijwilligers (de zogenaamde Haagse Helden).
Eén vond ik zelf wel erg mooi en, samen met een andere, heb ik deze op goed geluk ingezonden. Hij is van een vrijwilliger die die sporters begeleidt tijdens de Special Olympics in het Zuiderpark.
Onlangs kreeg ik het bericht, dat deze foto door de jury (wethouder Karsten Klein, directeur HOF Fenna Noordermeer, en fotograaf Gerrit Schreurs) was uitgekozen om opgenomen te worden in deze fototentoonstelling.


De twee winnende foto’s ontvangen, buiten dat ze in de stad komen te hangen, een prijs. Een eerste prijs van 500 euro en een tweede van 250; te besteden in een fotospeciaalzaak. Nu ga ik er niet vanuit dat mijn foto wordt uitgekozen, want er zijn werkelijk prachtige foto’s ingezonden. Maar ik ben er wel trots op, dat een foto van mij is uitgekozen voor deze tentoonstelling!
Maandagavond is de opening van de tentoonstelling die loopt tot en met 23 november in het atrium van het stadhuis. Natuurlijk ga ik naar de opening; ik ben erg benieuwd welke foto’s er allemaal hangen.Please follow and like us:

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.