Mens/Maatschappij,  Politiek

Demonstratie bij Amerikaanse Ambassade inzake Kamp Ashraf

Foto: van Vereniging Iraanse Academici in NederlandBij lees verder een (licht aangepast) persbericht over Kamp Ashraf waar zich een drama afspeelt.
Ja, ik heb al veel vaker aandacht besteed aan deze groep mensen maar door de diverse overheden lijkt deze groep ‘vergeten’ te worden.
Naar de reden kan ik alleen maar naar raden.
Ik heb handtekeningen onder hun verzoeken gezien van diverse politici van diverse partijen (uit de Tweede Kamer) maar nergens kan ik zien, dat gewerkt wordt aan hun verzoek. Misschien heb ik het mis? Graag dan een reactie!
Misschien verveelt het u dat ik bezig blijf met Kamp Ashraf; maar als de landelijke media en de politici de naar mijn mening massamoord niet oppakken, doe ik dat op mijn bescheiden manier.
Vanzelfsprekend valt er meer te ‘winnen’ aan de onrusten in bijvoorbeeld Libie, maar ook deze groep bestaat uit mensen. En ook zij hebben recht op steun op wat voor manier dan ook.


Vanmiddag, kwamen de Iraanse gemeenschappen opnieuw bijeen tegenover de Amerikaanse Ambassade om hun oproep te benadrukken inzake kamp Ashraf, verblijfplaats van de Iraanse Volksmojahedin, in Irak.
Het Iraakse leger bestormde op 8 april 2011 het kamp, waarbij 34 inwoners om het leven kwamen. De Iraanse oppositie heeft beelden vrijgegeven waarin te zien is hoe de Iraakse krachten erop gericht zijn om op de inwoners schieten en ze met Humwee jeeps te overrijden. Tijdens de aanval zijn er 300 inwoners gewond geraakt waaronder velen ernstig.

De Iraanse gemeenschappen in Nederland benadrukten tijdens de bijeenkomst dat de bescherming van de inwoners van kamp Ashraf uitgevoerd dient te worden door de Amerikaanse krachten en dat er een permanent monitoring team van de Verenigde Naties geplaatst dient te worden in het kamp om zo een massa afslachting van de inwoners te voorkomen. Bovendien hamerden de demonstranten erop dat de Iraanse Volksmojahedin uit de lijst van terroristische organisaties van de VS verwijderd dient te worden, welke momenteel als groen licht dient voor de mullahs dictatuur om de inwoners uit te moorden en politieke gevangenen in Iran te executeren.Please follow and like us:

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.