Muziek

Clip Golden Earring vernietigd

In augustus werd voor de single “Still Got The Keys To My First Cadillac” uit de nieuwe CD Tits N’ Ass van de Golden Earring een clip gemaakt.
Via Muziek.nl werden in juli jongeren opgeroepen zich aan te melden om kans te maken om de ”jongere versie” van de band te vertolken.
Onder andere de Haagse Mooz was één van de meiden die uiteindelijk mee mocht spelen.
Enorm blij waren alle jonge spelers uit die film. Diverse media besteedden er aandacht aan, want dit was natuurlijk wel heel bijzonder.
Toen begon het grote wachten op het uitkomen van de clip, maar er gebeurde niets.
Een bittere teleurstelling volgde.
Er gaat helemaal geen clip uitkomen.
Hij is namelijk door de Golden Earring afgekeurd en het materiaal vernietigd.
Na positieve berichten door de regisseur die berichtte dat het resultaat er geweldig uitzag, ging deze op vakantie; de film hoefde alleen nog maar afgemonteerd worden.
Maar in deze periode is de verdere voortgang klaarblijkelijk ontspoord geraakt. De band en platenmaatschappij herkenden zich niet in de clip en keurde hem af. Golden Earring verbiedt zelfs de producent om de clip te openbaren.
De regisseur heeft geen contact meer met de band (lees Barry) en heeft inmiddels afstand genomen van de hele gang van zaken.

Geen van de spelers heeft dus ooit de uiteindelijk gemaakte film zelf kunnen zien of zelfs aan iemand kunnen tonen!
Onbeschoft vind ik, dat niet iedereen van de cast hierover persoonlijk bericht heeft gehad, waardoor velen lang in onzekerheid hebben gezeten.

Nee, een schoonheidsprijs verdient deze wijze van omgang door de Golden Earring, die deze beslissing heeft genomen, niet en dan druk ik me heel zacht uit.

Please follow and like us:

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.