Diversen

Winnaars etalagewedstrijd MegaStores bekend gemaakt

Groepsfoto met alle winnaars op woonplein

 

Afgelopen weekend is de oktober Woonmaand in MegaStores afgesloten met een grootse prijsuitreiking. De winnaars van het stemmen via de website wonnen een wooncheque van €250,00 en diegenen die gestemd hadden in de MegaStores zelf een cheque van €1000,00.
De groep studenten die de mooiste etalage hadden ingericht zijn met een cheque van €500,00 naar huis gegaan.


 

alle kinderen deden enthousiast mee

 

Naast de prijsuitreiking was er dit weekend ook een leuk programma met allerlei activiteiten. Zondag ging ik even langs en genoot van kinderartiest Rolando bij de Megastoel en Megatafel.
Eerder waren ook andere activiteiten georganiseerd op het Horecaplein. Er was een gezellige huiskamer gecreëerd waar 2’bewoners’ mensen uitnodigden om gezellig op de koffie te komen. Op het Woonplein konden kinderen films kijken in de heuse mini bios met popcorn en limonade.

 

winnaar wooncheque

 
De prijsuitreiking startte gisteren iets na drie uur en werd gepresenteerd door Fred Zuiderwijk. Meneer Turion was de gelukkig winnaar van het stemmen via de stembiljetten en ontving een wooncheque van €1000,-.
Via het stemmen op de website won de familie Scholte de wooncheque van €250,-.
De prijs voor de best ingerichte etalage ging naar de groep die de etalage van de Woonexpress hebben ingericht. Zij mochten een cheque van €500 in ontvangst nemen, met deze prijs kan het groepje studenten van het ID College samen met de klas iets leuks gaan doen in het kader van hun opleiding.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.