Muziek

Wanderlust op 26 oktober in Zuiderstrandtheater

Wanderlust
Wanderlust poster 2019

Jazz, klassiek, pop en beats vloeien samen in de perfecte soundtrack van een onvergetelijke avond aan zee tijdens Wanderlust.

Op zaterdag 26 oktober presenteren het Residentie Orkest Den Haag en het Zuiderstrandtheater de tweede editie van het wonderlijke minifestival Wanderlust: een muzikale ontdekkingsreis die alle zintuigen prikkelt. Vanaf 17:00 barst het feest los met lekker eten en drinken, en optredens van de meest avontuurlijke artiesten van dit moment zoals Caravan, Spark, YSA en Farid Sheek. Tickets à 30 euro zijn te koop via wanderlustfestival.nl

Duinen, strand, ondergaande zon en het gelukzalige gevoel van zand tussen je tenen. Trek op met je vrienden en laat je verrassen. Het festival met internationale uitstraling verbindt werelden van Oost tot West, en van klassiek tot jazz.

Jonge pioniers zoals de leden van Caravan, het virtuoze kruitvat Spark en het Ardemus Quartet doen grenzen vervagen. Zangeres en songwriter YSA neemt het publiek mee op reis met haar unieke stemgeluid. Het Residentie Orkest Den Haag, de Iraanse meeslepende pianist- dafspeler Farid Sheek, de Indiase danseressen van Kalpana en de BVR Flamenco Big Band overrompelen met energieke optredens. DJ Stanley swingt de avond uit met opzwepende beats.

Line-up: Residentie Orkest | Spark | Caravan | Farid Sheek | Ardemus Quartet | YSA | BVR Flamenco Big Band | Kalpana | DJ Stanley

Zuiderstrandtheater
Het Zuiderstrandtheater is het enige podium direct aan de Nederlandse kust. Je geniet hier, met uitzicht op de Scheveningse haven en de Noordzee, van culturele hoogtepunten uit binnen- en buitenland. Jazz, pop, dans en spektakel: elke voorstelling tovert het stille strand om in een spetterende branding.

Zuiderstrandtheater: websiteFacebookTwitterYouTube

Residentie Orkest
Het Residentie Orkest bewijst dat symfonische muziek ook in de 21ste eeuw voor een groot en breed publiek van betekenis kan zijn. Het orkest wil zo veel mogelijk mensen in contact brengen met bijzondere muziek en hen laten genieten, verrassen en inspireren. Het Residentie Orkest behoort tot de grote, gerenommeerde symfonieorkesten van Nederland, is gevestigd in Den Haag en is ook regelmatig te horen op andere grote podia in binnen- en buitenland.

Residentie Orkest: websiteFacebookTwitterYouTube

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.