Stadsnieuws

Vissch 2020 gaat helaas toch niet door

Vissch 2020
Vissch 2020 gaat niet door… Hier een foto van vorig jaar tijdens de opening

Wat vreselijk jammer. Vandaag vertelde Peter Boelhouwer me, dat Vissch 2020 toch niet door gaat. Eerder had DB Evenementen op Facebook geschreven, dat het “met blokletters in de agenda kon”. Gisteren werd echter besloten, dat het risico toch te groot is.
De organisatie van een evenement als Vissch 2020 vergt heel veel werk. Voorbereidingen en natuurlijk verplichtingen die je aangaat zijn niet makkelijk te annuleren.

Maar meer evenementen die (mede) door DB Evenementen worden georganiseerd dreigen niet door te gaan. Zoals iedereen wel weet door het coronavirus. Ik noem bijvoorbeeld het Escampfestival en het Festival Loosduinen.
Toch wel evenementen waar ik ook naar uit keek.
Evenementen, die buiten plaats vinden en met richtlijnen en/of aanpassingen prima volgens de huidige voorschriften zouden kunnen plaatsvinden denk ik.

Vissch 2020
Peter Boelhouwer (in het blauw) van DB evenementen 

Het is jammer dat zo veel niet mogelijk lijkt. Evenementen brengen naast een beetje lol ook een stuk sociale cohesie. Het brengt mensen samen en zorgt voor wederzijds begrip.
Maar wie weet is er toch nog wat mogelijk.
Peter Boelhouwer zegt namelijk:
“Juist ook de wat kleinere evenementen brachten zoveel saamhorigheid en lol. Dat zou toch weer moeten kunnen zou je zeggen. Ook hier heb ik mooie plannen voor liggen dus wie weet wat er nog komen gaat.”

Laten we hopen dat er toch nog iets georganiseerd gaat worden de komende tijd!
Want én geen vakantie én geen gezellige dingen: das toch niks?
Zelfs de Sinterklaasintocht zal niet doorgaan zoals “normaal”. Wel is Peter Boelhouwer druk bezig met alternatieven verzinnen. Want natuurlijk komt Sinterklaas wel gewoon naar Nederland toe!

Ik ben benieuwd wat er komen gaat. Ik heb respect hoe hij met de situatie omgaat. Hem kennende zal hij met geweldige initiatieven en oplossingen komen om mensen toch te laten “proeven” van wat wel mogelijk is voor wat betreft Vissch, Sinterklaas en natuurlijk de Kerstmarkt. Deze laatste gaat hoogstwaarschijnlijk wel door overigens.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.