Wijknieuws

V&D Leyweg sluit haar deuren

V&D aan de Leyweg

Nog een paar weken, en de V&D in het winkelcentrum Leyweg sluit haar deuren.
Razend druk was het vandaag in deze winkel, al was het binnen al goed zichtbaar dat het einde van dit filiaal nadert.

Per 1 februari is men verplicht om naar bijvoorbeeld winkelcentrum De Boogaard of het centrum te gaan, want dan sluit V&D definitief haar deuren.
Ondanks diverse impulsen om het winkelcentrum aantrekkelijker te maken voor het winkelend publiek heeft dit te weinig opgeleverd voor de winkelketen.
Zelf vind ik het jammer Steeds meer grote bedrijven verdwijnen waardoor de Leyweg steeds minder aantrekkelijk wordt door de leegstand.

Please follow and like us:

5 reacties

  • opa water

    oei dat is schrikken …of toch weer niet ? Sinds het verdwijnen van Euro Cinema is het op de Leyweg eigenlijk nooit meer goed gekomen …. Voor de deur van V & D werd het een tochtgat en parkeren was alleen nog maar mogelijk voor een duurbetaalde plek in de meestal leegstaande parkeer garage… Unheimisch en sfeerloos nu de ooit zo gezellige Winkelstraat… Slechts de markt op dinsdag brengt nog wat leven in de brouwerij …. Jammer jammer dat de projectontwikkelaars er ook hier weer in zijn geslaagd van een redelijk goed winkelgebied een kil knekelhuis te maken ….

  • Fred

    Woon al jaren niet meer in Den-Haag. In 1964 op 13 jarige leeftijd met mijn ouders en zusjes. Gisteren, na 50 jaar !!!,eens wezen kijken. Wat is die leyweg veranderd zeg. Misschien een verbetering tov vroegah omdat er geen auto’s meer rijden in het winkelgebied, maar ik vind de sfeer van toen compleet weg !!
    Nog even V&D ingelopen, die over 2 weken of zo gaat sluiten, herkende de vloertegels nog en verder niet veel meer uit de sixties. En natuurlijk de katolieke kerk achter V&D waar plusminus 1960 de allereerste?? religieuze TV uitzending plaatsvond.
    En die Eurocinema heb ik nog geopend zien worden door koningin Juliana. Als eerste film daaride er Lawrence of Arabia. Die film stond groter dan levensgroot op een bilboard aangekondigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.