Gezondheid

BodyFlex4You: een verlichting!

Maaike Lafarre van Bodyflex4you

 

Na mijn ongeluk (ja al drie jaar terug) ging ik na een veel te lange aanmodderperiode toch naar de fysiotherapeut. Ruim twee jaar, tot halverwege vorig jaar, was ik daar onder behandeling, totdat ik eindelijk weer in staat was regelmatiger te fotograferen.
De pijn bleef aanwezig, maar was te dragen. Ook zonder zware pijnstillers. Wel kreeg ik de waarschuwing van mijn fysiotherapeut, dat bij stress en dergelijke mijn schouder weer zou opspelen. Zowel het kapsel als de hele rug was dusdanig aangetast geweest, dat het een zwakke plek zou blijven. Daar kwam ik achter.
In december hadden we zo veel stress te verwerken gehad, dat ik voor het eerst sinds tijden huilend op de bank zat. Weer kon ik me nauwelijks douchen en aankleden en dat vóór de feestdagen!
Maaike Lafarre schreef; kom toch eens bij mij langs! Ik weet zeker dat je je een stuk beter zal voelen.

Tegen mijn gewoonte in ging ik op het aanbod in. Niet snel kies ik voor iemand die ik niet ken. Hoewel, ik kende haar eigenlijk al wel, want zij was vroeger mijn klasgenootje en vriendin en echt, ik trok de pijn nu niet meer.

In een klein en gezellig kamertje mocht ik mij van boven uitkleden en liggen op een fantastische vrouwvriendelijke masseertafel. Vrouwvriendelijk, omdat je rondingen perfect passen op de tafel (ongeacht je cupmaat).
Met mijn armen ontspannen onder het hoofd op een speciaal tafeltje en mijn gezicht in een gat lag ik heerlijk ontspannen terwijl zij voorzichtig voelde waar de ongemakken zaten.
De tijd leek te verdwijnen en alles om me heen viel weg, terwijl zij praatte en mijn hele rug en schouders deskundig onder handen nam. Ik voelde hoe de spanning wegtrok en de ongemakken verdwenen.
Bijna zwevend stond ik bijna een uur later op toen Maaike klaar was en moest echt even bijkomen.
Eenmaal aangekleed merkte ik dat ik voor het eerst sinds weken mijn jas met mijn rechterarm kon pakken!

Het is nu een maand geleden, maar nog steeds heb ik baat bij de behandeling. Slecht één massage terwijl ik voor hetzelfde resultaat bij mijn “eigen” fysio daar zeker 15 voor nodig had.
Maaike Lafarre is iemand die ik zeker kan aanbevelen.
Zij doet niet alleen rug massages, maar ook voetreflexzonetherapie, massage bij kanker, ook bezoeken aan huis en in het ziekenhuis (sind skort ook met haar hond wat soms een therapeutische werking heeft), Chinflex, hotstone massage en ga zo maar door.
Op haar website, die binnenkort wordt vernieuwd, kan je alles lezen.
Ook op haar Facebook pagina BodyFlex4You staan vaak heel interessante zaken en/of aanbiedingen.

Veel ziektekostenverzekeringen vergoeden haar volledig of deels, ook en zeker ook dit jaar.
Snel ben ik niet enthousiast over iemand (ik heb vroeger lang moeten zoeken voor mijn bekkeninstabiliteit en hernia) maar over Maaike ben ik echt razend enthousiast!

Dit zijn haar gegevens:
Bodyflex4you,
Maaike Lafarre
Reflexzone therapeut, Holistische stoelmasseur & Docent babymassage
Bloemenbuurt Den Haag
070-3107834
06-19829791

 

Please follow and like us:

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.