Natuur/milieu

Subsidie voor groene projecten van Provincie

subsidie
Subsidie voor groene projecten van de Provincie

Leuk nieuws voor inwoners van Den Haag! Je kunt subsidie ontvangen van de provincie (tot wel 5000 euro) voor initiatieven die helpen om de buurt groener te maken, lees voor meer informatie verder.

Ben jij bezig met stadsnatuur, een bijenlint, een buurttuin of een ander groen initiatief in Zuid-Holland en heb jij financiële middelen nodig voor de uitvoering van een concreet project? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je project? En besteed jij aandacht aan één of meer van de icoonsoorten in Zuid-Holland, bijvoorbeeld aan de egel, de argusvlinder of de rosse woelsmuis? Je krijgt extra begeleiding bij het opzetten van een campagne via Crowdfunding VoorNatuur en je maakt kans op een subsidie tot €5.000 van de provincie Zuid-Holland.

Wil je meer weten? Kom naar de workshop crowdfunding. Op vrijdag 13 september van 15.00-17.00 uur krijg je een introductie in crowdfunding, leer je hoe crowdfunding kunt inzetten bij het realiseren van je initiatief en krijg je informatie over de ‘verdubbelaar’ van de Provincie Zuid-Holland. Enthousiast geworden? We gaan ook dieper in op de icoonsoorten in Zuid-Holland en hoe jij daar binnen jouw plan aan bij kunt dragen. Wil je al meer weten over de 40 icoonsoorten in Zuid-Holland? Kijk hier voor meer informatie!

Meld je aan voor de workshopreeks via dit formulier.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.