Kunst/Cultuur,  Muziek

Splendid Music tijdens Zuiderpark Live

Splendid
Splendid zet het theater op zijn kop. Niemand zat meer en ook voor het podium was alles vol

Al vanaf dat ik een kleuter ben, ken ik het openluchttheater Zuiderpark. Natuurlijk was deze in de vorige eeuw anders gelegen in het mooie stadspark -water scheidde het publiek en de optredende artiesten-, maar ook toen was het een openlucht theater. Daar zag ik Swiebertje 🙂
Deze eeuw heeft het theater aardig was wijzigingen doorgemaakt. Het was soms zelfs hollen of stilstaan.
Gelukkig is er nu een stichting, die iets geweldigs heeft opgezet, namelijk het Zuiderparktheater.
Gisteren mocht ik daar Splendid zien: wat een avond!

Ik kreeg een mailtje waarin stond:
Met trots organiseren wij van mei t/m september de derde editie van Zuiderpark Live in het Zuiderparktheater, Den Haag. Graag nodigen we met onze partner Greenhouse Talent je uit voor een borrel met aansluitend het concert van Splendid op zaterdag 20 mei.

Now in Color
Openingsact Now in Color

Onder de noemer ‘Zuiderpark Live’ organiseren concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater deze zomer voor de derde keer een reeks evenementen in het sfeervolle openluchttheater in het Zuiderpark in Den Haag.  Het festival vindt plaats in het prachtige, bosrijke Zuiderpark in Den Haag. Het Zuiderparktheater is een openluchttheater en biedt plaats aan 1200 bezoekers. Zuiderpark Live vindt iedere zomer plaats tussen mei en september.

De komende editie kenmerkt zich door een veelzijdig programma dat grotendeels bestaat uit avondvullende concerten van o.a. Splendid, Curtis Harding en Suzan & Freek. Aan de liefhebbers van tributes is ook gedacht met shows van o.a. Haagse trots Pink Project en de Edwin Evers Band.

Ook vorig jaar ben ik bij een aantal optredens geweest, en echt, het is een aanrader!
Zoals het openluchttheater is opgeknapt is geweldig. Maar ook zoals bij evenementen aan iedereen wordt gedacht: jong en oud maar ook voor wat betreft activiteiten. Er is voor elk wat wils.

Splendid
Pat Smith van Splendid

Gisteren na een borrel en een korte introductie van het Zuiderparktheater van o.a. de nachtburgemeester van Den Haag Pat Smith (zanger van Splendid) mocht de pers genieten van een geweldige support act van Now in Color.
Erna trad Splendid op: zitten deed niemand meer vanaf het eerste nummer. Het was maar goed dat er geen dak was, anders was dat er echt af gegaan!

Meer informatie: www.zuiderparklive.nl

 

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.