Persoonlijk

Slaap zacht lieve Frans

Soms bereikt je een bericht, dat je meer raakt dan je verwacht.
Tot een poos terug was ik heel actief op Twitter.
Daar leerde ik iemand kennen, met wie ik vaak Tweette.
Een schat van een man met een enorme ”geschiedens”.
Na veel problemen had hij eindelijk balans gevonden en had, ondanks zijn handicaps, plezier in zijn leven. Omdat hij ontevreden was over zijn uiterlijk, had hij onlangs een kunstgebit aangeschaft; hij zag er prachtig uit!
Het zelfvertrouwen straalde van zijn gezicht af.


Dagelijks keek ik op zijn prachtige weblog, waar hij de mooiste afbeeldingen op zette van de natuur en zijn omgeving. het viel me al op, dat de laatste dagen er geen update meer was, maar ik dacht dat hij zich misschien gewoon niet lekker voelde.
Door de val op mijn hoofd, kon ik helaas alles op Twitter niet meer volgen; het ging (en gaat) me simpelweg te snel. Dus ook die communicatie tussen ons viel weg; ik was ervan overtuigd dat dat vanzelf, als ik weer beter werd, wel weer terug zou keren.
Helaas, vandaag bereikte mij het vreselijke bericht dat hij was overleden.
Een aantal twitteraars vonden het vreemd dat hij niet meer ”verscheen” en de politie is samen met de huismeester zijn woning binnen gegaan.
Daar troffen zij hem aan; hij stierf een natuurlijke dood.
Lieve Frans, ik hoop dat je gelukkig bent. Je was een prachtmens. Ik ga je missen.
Sterkte voor iedereen die hem dierbaar was.

Foto: TwitterPlease follow and like us:

4 reacties

 • Hans

  Wat een prachtige foto’s heeft Frans ons achtergelaten. Blijkbaar woonde hij in de hoge toren naast het PB viaduct, zo begrijp ik. Prachtige foto-weblog.

 • Hanny

  Dit bericht brengt me helemaal in verwarring. Ook ik kreeg het bericht dat Frans gevonden was door de politie. Maar dat betreft een heel andere Frans dan de Frans waarover jouw bericht gaat. Hij was van oorsprong Hagenaar, maar woonde hier in het noorden en hield ook een log bij (//goinforbroke.blogspot.nl/). Hoe is het mogelijk dat er twee Fransen beiden overleden zijn aangetroffen door de politie.

 • ŠÉ¶L@dyL‚̧∆łŠÉ¶

  SJEES Geertje, Ik schrik me rot, ben net thuis, en nu dit nieuws? Ondanks dat ik de lieve man nooit heb mogen ontmoeten hadden we zeker ‘n band. Iedere dag verblijdde hij ons met ‘n zonsopkomst, scherp of onscherp, maar iedere dag, liet hij ons zien, hoe mooi de dag ging worden. We hadden vaak grapjes op twitter, en we zouden elkaar binnenkort gaan ontmoeten bij Den Haag Direct. En ‘n keer foto’s schieten…

  we zouden,…

  want hij is niet meer.

  Frans goede reis, en bedankt voor al ‘t plezier dat we samen hadden.
  Veel liefs & licht wens ik je toe.

  Marjon.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.