Stadsnieuws

Grootbeeldfilm Sammy’s Avonturen in Omniversum

Sammy’s Avonturen
Sammy’s Avonturen in Omniversum

Iedereen die regelmatig Den Haag bezoekt kent het Omniversum. Prachtige films spelen ze daar af. Voor mij keer op keer genieten.
Een nieuwe film wordt daar nu aan toegevoegd. Een film voor jong en oud en naar mijn mening echt weer een aanrader!
Lees meer voor het persbericht.

Vanaf dinsdag 19 december draait de grootbeeldfilm Sammy’s Avonturen in Omniversum. Voor het eerst zijn de spannende, vrolijke en ontroerende belevenissen van het zeeschildpadje te bewonderen op het 840 m² grote koepelscherm van de Haagse bioscoop. Een bijzondere en grootse (kerst)ervaring voor jong en oud met als extra een spannende speurquiz.

De vijftig jaar oude, goedmoedige zeeschildpad Sammy kijkt terug op zijn enerverende leven. Samen met zijn boezemvriend Ray beleefde hij vele spannende, vrolijke en ontroerende avonturen. In hun reizen rond de aarde zwommen ze door de mooiste wateren, maar kregen ze ook te maken met lekkende olietankers, plastic en ander afval. Vaak kwamen ze in aanraking met mensen. Met bomenkappers en walvisjagers, maar ook met milieuactivisten en dierenbeschermers. Een hele mooie herinnering heeft Sammy aan een hippiefamilie op het strand in Californië, die hem redde en een onvergetelijke kerst bezorgde.

Sammy’s Avonturen is een heerlijke grootbeeldfilm voor jong en oud. Spannend, vrolijk, ontroerend en leerzaam. Want Sammy en Ray laten ook zien dat mensen een steeds groter effect hebben op het leven van (zee)dieren. Samenleven met mensen is niet altijd even gemakkelijk, maar dieren zoals Sammy en Ray hebben de hulp van mensen nodig om de natuur te beschermen en de oceanen gezond te houden. Maar voor alles is Sammy’s Avonturen, voor het eerst te zien op het immense koepelscherm van Omniversum, een onvergetelijke kijkbelevenis voor jong en oud. De ideale film voor de kerstvakantie.

SPEURQUIZ

Bij de kassa van Omniversum krijgen kinderen die Sammy’s Avonturen bezoeken een spannende en leerzame Speurquiz. Via vloer-, tafel- en wandstickers in de foyer leren ze meer over schildpadden en de ‘plastic soep’ die oceanen bedreigt.

SAMMY’S AVONTUREN

Klik voor meer informatie: perssite, trailer

Regie: Ben Stassen, scenario: Ben Stassen, Domonic Paris, muziek: Ramin Djawadi, uitvoerend producent: Eric Dillens, producenten: Ben Stassen, Domonic Paris, productiemaatschappij: nWave Pictures.

Omniversum,
Pres. Kennedylaan 5, Den Haag, t: 0900 666 4837 (35 cpm)
website|Ronduit Spectaculair|Facebook|Twitter

 

 

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.