Wijknieuws

René Baron Programma-Directeur Regiodeal Den Haag Zuidwest

René Baron
René Baron, archieffoto

René Baron, die sinds 2011 stadsdeeldirecteur is van Escamp, wordt Programma-Directeur van de Regiodeal Den Haag Zuidwest. Hier schreef ik er al kort over.
Het Rijk en de gemeente Den Haag investeren de komende vier jaar flink in Den Haag Zuidwest om de wijken Bouwlust, Moerwijk, Morgenstond en Vrederust te verbeteren.

Met de voorlopige toekenning van het Rijk om € 7.5 mln. in Zuidwest te besteden en de toezegging van het College om dit bedrag minstens te verdubbelen, liggen er weer nieuwe kansen om Moerwijk, Morgenstond, Bouwlust en Vrederust een stevig zetje in de rug te geven”, aldus René Baron. 
De gemeente heeft mij gevraagd om dit als Programma-Directeur Regiodeal Den Haag Zuidwest in goede banen te geleiden. Omdat deze klus niet te combineren is met huidige baan, zal Harm Benthem vanaf 3 maart a.s. optreden als waarnemende stadsdeeldirecteur Escamp.”

René Baron volgde Fred Dukel op in mei 2011. Jammer om weer afscheid te moeten nemen van iemand die ik persoonlijk heel betrokken en kundig vind. Maar ik denk dat hij als Programma-Directeur van de Regiodeal erg op zijn plaats is.
Lees ook het bericht hier bij Haagmedia.

Ik ben benieuwd wie de nieuwe stadsdeeldirecteur gaat worden!
En René Baron wens ik veel succes met zijn nieuwe functie.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.