Diversen

Rare teksten bij Centraal Station

Vlakbij Centraal Station staat een paal met een scherm erop. Op dit scherm ontstaan vreemde teksten als je er voorbij loopt, waarschijnlijk in werking gebracht door een bewegingssensor er bovenop, want als ik stil bleef staan, bleven de lampen uit. Als ik bewoog, ontstond een nieuwe tekst.
Leuk?
Nee, niet alle teksten kan ik komisch noemen; beledigend soms zelfs. Zoals “Je bent niet oprecht” en “Alleen kijken met de ogen”.
Kijk maar naar een paar zinnen op onderstaand filmpje.
Ik vraag me af wie hiervoor verantwoordelijk is; ik kan het verre van waarderen.Please follow and like us:

5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.