Sport/ontspanning

Première Sammy’s avonturen

Premiere
Op de loper om van de première te genieten

Het is al een paar dagen geleden, maar de première van Sammy’s avonturen (lees ook het persbericht met verdere informatie) was zo indrukwekkend, dat ik besloot er toch een blog aan te wijden.
Mede om mensen die twijfelen over de streep te halen!
Ik kreeg drie vrijkaartjes om deze film in het Omniversum mee te maken. Samen met mijn dochter en kleindochter gingen we erheen.

Premiere
Een foto van Cheyenne die haar hoofd door een bord steekt.

Een loper met de afbeelding van het lieve waterschildpadje lag al klaar voor het mooie gebouw. We liepen er overheen en na inschrijving konden we een foto laten maken van Cheyenne, een speurtocht doen (waar je na afloop een poster mee kon krijgen) en kijken door een virtual reality bril (wat we overigens niet hebben gedaan). Iedereen mocht koffie of limonade nemen met wat lekkers erbij.
Ook was er popcorn, dat namen we wel. Om drie uur begon de première van deze film en gingen we de enorme koepelzaal in.

Premiere
Voorwoord

Na een voorwoord van mensen van Kidsproof en Debby Roukens (van Omroep West) begon de prachtige film.
Ik was even bang, dat een film voor mijn nog geen 4-jarige kleindochter, die heel levendig is, te lang zou zijn. Maar zij heeft zich geen moment verveeld. Sterker nog, na afloop wilde zij blijven zitten om het liedje (en de aftiteling 🙂 ) nog mee te maken!

Premiere
In spanning wachten op de film

De film was prachtig in elkaar gezet. Schitterende kleuren en een sterk verhaal. De dreiging van de vervuiling was goed in beeld gebracht. Niet op een vervelende manier overigens. Het was gewoon in het verhaal verweven en ik geloof niet dat mijn kleindochter er iets van heeft gemerkt.
Voor mijn gevoel is de film voor jonge en oudere kinderen: iedereen haalt eruit waar hij aan toe is.

Vanaf gisteren draait de film in het Omniversum. Een ideale tip voor het gezin voor de kerstvakantie vind ik. Is je kind 4 jaar? Naar mijn mening prima te doen, want mijn kleindochter heeft het nu nog dagelijks over de première (en wil er zelfs nog een keer heen).

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.