Stadsnieuws

Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin

Peppa Pig
LEIDSCHENDAM – Kinderen in Peppa Pig kleding en laarsjes voor de molens aan de Molendriegang
FOTO RONALD SPEIJER

We mogen weer erop uit!
Hier dus een persbericht, speciaal bestemd voor de kleintjes, die gek op Peppa zijn.
Want Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin opent op 10 februari haar deuren!
Tickets voor de gethematiseerde binnenspeeltuin in de Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam zijn vanaf nu te koop.


Europa’s eerste Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin opent op donderdag 10 februari haar deuren in de Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam, aan de rand van Den Haag.
Deze binnenspeeltuin is een plek waar kinderen zich helemaal kunnen onderdompelen in de wereld van de populaire animatieserie ‘Peppa Pig’.
Gezinnen worden uitgenodigd om samen met Peppa en haar vrienden te spelen in de direct herkenbare locaties uit de animatieserie zoals de boomhut van Peppa Pig, het fort van George, de trein van Opa Pig, de supermarkt van Mejuffrouw Konijn en uiteraard zijn er (virtuele) modderpoelen om in te springen.

Tickets voor Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin zijn nu te koop en er dient vooraf online gereserveerd te worden via deze link (klik).

Een moment waar Peppa-fans lang op hebben gewacht
Jonge kinderen kunnen hun hart ophalen in de meer dan 12 gethematiseerde speelzones bij deze binnenspeeltuin. De binnenspeeltuin is 1500 m² en biedt ongeveer twee uur speelplezier voor kinderen van 1 tot 8 jaar. Attractiemanager Vincent Pronk is verheugd om de openingsdatum bekend te kunnen maken: “Wat ben ik blij dat we eindelijk de deuren van Europa’s eerste Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin mogen openen. Dit is een moment waar heel veel Peppa-fans op hebben gewacht en ik nodig hen dan ook allemaal uit om vanaf 10 februari te komen spelen. Vergeet niet de gele regenlaarzen en een grote dosis energie mee te nemen om de beleving helemaal compleet te maken.”

Openingstijden binnenspeeltuin:
Maandag: 11:00 -18:00 uur (laatste tijdslot start 16:00 uur)
Dinsdag tot zondag: 10:00 – 18:00 uur (laatste tijdslot start 16:00 uur)

Openingstijden winkel:
Maandag: 11:00 – 20:00 uur
Dinsdag tot zaterdag: 10:00 – 20:00 uur
Zondag: 10:00 – 18:00 uur

Coronamaatregelen
Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin houdt rekening met de geldende coronarichtlijnen van het RIVM: de veiligheid en gezondheid van aanwezigen en medewerkers staat voorop. Zo is er desinfectie aanwezig en moeten volwassenen te allen tijde afstand van elkaar bewaren. Daarnaast is het vanaf 13 jaar verplicht om een mondkapje te dragen wanneer men zich verplaatst en wordt er bij de ingang gevraagd om een coronatoegangsbewijs.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.