Muziek,  Wijknieuws

Parkpop SATURDAY NIGHT 2019: de eerste namen!

Parkpop Saturday Night 2019
Parkpop Saturday Night had vorig jaar eerste editie

Skunk AnansieTears for Fears EN Nile Rodgers & CHIC naar Parkpop SATURDAY NIGHT 2019

Als het december is, begin ik echt te rekenen. Nog een paar weken en dan gaan de dagen weer lengen. Nog een paar maanden en dan is het weer lente. Nog een paar maanden daarna en festivals als Parkpop beginnen weer!
Een heerlijk vooruitzicht wat me de donkere dagen wel doet doorkomen. Ik kreeg een mail in mijn mailbox, wat me hieraan herinnerde.


Parkpop Saturday Night maakt de eerste namen bekend en zet daarmee gelijk de toon voor 2019. Skunk Anansie, Tears For Fears en Nile Rodgers & CHIC zijn de veelbelovende eerste namen van het festival. De Saturday Night programmering van Parkpop is in 2019 op zaterdag 29 juni in het Zuiderpark in Den Haag. De kaartverkoop voor Parkpop Saturday Night is direct van start met een Early Bird-actie.

Skunk Anansie
In tegenstelling tot hun grootste hit is de Britse rockband Skunk Anansie allesbehalve weak. Sinds de oprichting in 1994 breekt de band, die bestaat uit de iconische zangeres Skin, gitarist Ace, bassist Cass en drummer Mark Richardson, door alle mogelijke barrières. Dat hoor je en dat voel je, wanneer je luistert naar hun alom geprezen studioalbums met hits als Brazen (Weep), Hedonism (Just Because You Feel Good) en Weak, of uit volle borst meeschreeuwt tijdens hun intense liveshows.

Tears For Fears
Tears For Fears belichaamt het kenmerkende geluid van de jaren ’80: sfeervolle, tot in de puntjes geproduceerde dansbare synthesizerpop. Het duo schudde de muziekwereld flink op met hun inmiddels legendarische releases The Hurting (1983) en opvolger Songs From The Big Chair (1985) en hits als Everybody Wants To Rule The World, Shout en Mad World.

Nile Rodgers & CHIC
CHIC brak in 1978 door met wereldhits als Le Freak en Est-ce Que (C’est CHIC). Door het grote succes van CHIC groeide Rodgers uit tot een veelgevraagd producer en songschrijver. Bekende nummers van zijn hand zijn o.a. Let’s Dance van David Bowie, We Are Family van Sister Sledge, Like A Virgin van Madonna en Get Lucky in samenwerking met Daft Punk en Pharrell Williams. Tijdens de altijd dansvloer vullende liveshows van het collectief komen zowel alle bekende CHIC-hits als andere meezingers uit het oeuvre van Nile Rodgers aan bod.

Over Parkpop 
Parkpop Saturday Night is onderdeel van het Parkpop festivalweekend. De aftrap is op vrijdag 28 juni met Parkpop Downtown, boordevol live-acts in de binnenstad van Den Haag, gevolgd door Parkpop Saturday Night op zaterdag 29 juni. Op zondag 30 juni viert Parkpop The Hague haar 39e editie in het Haagse Zuiderpark. Meer informatie over het Parkpop festivalweekend is te vinden op parkpop.nl.

PARKPOP SATURDAY NIGHT
Zaterdag 29 juni 2019 | Zuiderpark, Den Haag
Aanvang: 14:15 – 23:15 uur
Early Bird tickets: €38,50 (inclusief servicekosten)
Reguliere tickets: €48,50 (inclusief servicekosten)

De kaartverkoop voor Parkpop Saturday Night is direct van start met een Early Bird-actie. Voor de eerste 2.500 tickets geldt een speciaal tarief van €38.50 (incl. servicekosten). Daarna kosten tickets €48,50 (incl. Servicekosten).
Meer info over dit festival vind je op: parkpopsaturdaynight.nl
De kaartverkoop is per direct gestart via parkpopsaturdaynight.nl en ticketmaster.nl

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.