Stadsnieuws

Ondernemersgala Den Haag editie 2018

 

Ondernemersgala
Ondernemersgala Den Haag in 2017. Foto: Richard Mulder

Zaterdag 24 maart a.s. zal het Atrium van het Haagse Stadhuis omgetoverd worden tot het feestelijke decor van de 13de editie van het Ondernemersgala Den Haag.  Met meer dan 500 gasten belooft het een mooie avond te worden, met als hoofddoel geld inzamelen voor de goede doelen; Unicef en de Haagse projecten van de LINDA.Foundation.

Den Haag viert dit jaar de 200ste verjaardag van badplaats Scheveningen met ‘Feest aan Zee’.  Het Ondernemersgala Den Haag sluit hierbij graag aan. Het thema komt onder andere terug in de aankleding van de locatie. De avond zal wederom een mooi programma kennen. De gasten genieten van een luxe 5-gangen diner bedacht door Scheveningse chefs en uitgeserveerd door ROC Mondriaan studenten. Hierna biedt ondernemend Den Haag tegen elkaar op tijdens de veiling die dit jaar maar liefst 16 unieke items heeft(!) én maken zij kans op schitterende prijzen door een lot te kopen voor de loterij.

De avond wordt gepresenteerd door de gelijknamige dames; Nicolette van Dam en Nicolette Krul. Deze duizendpoten presenteren, hebben een eigen horecabedrijf en zetten zich in voor het goede doel van Unicef. Maar deze presentatrices zijn niet het enige klapstuk op het podium die avond. Optredens zijn er van zowel lokale artiesten passend in het Feest aan Zee thema, als ook het trio CPG (Charming, Proud and Gorgeous) en een spetterend optreden van één van de meest succesvolle zangeressen uit Nederland: Ruth Jacott.

Met zoveel gasten, het prachtige presentatie duo, de swingende line-up en de twee goede doelen zal het Ondernemersgala Den Haag naar alle waarschijnlijkheid een weergaloze editie kennen.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.