Muziek,  Persoonlijk

Ondanks ongeluk toch naar het Haags ZwingfestivalLang heb ik getwijfeld; zal ik?
Of toch niet?
is het verantwoord? Of beter van niet?
Uiteindelijk toch gekozen voor ”tussen mijn oren”  en naar het geweldige Haags Zwingfestival gegaan. Spijt? Nee, totaal niet!
Jammer dat ik de Canon niet kon meenemen, maar ook met de compact heb ik leuke plaatjes geschoten. Een uitgebreide blog komt later, maar ik wilde de foto’s vast niet onthouden. Hier (klik) kan je ze vinden.

 Wat was er gebeurd?
Zaterdag wilde ik even een maandabonnement voor mijn dochter op haar OV chipkaart zetten (wat niet lukte omdat alle oplaadpunten stuk waren; rampenplan dus weer).
Het was glad op de Ambachtsgaarde. Een auto kwam met grote vaart uit de parkeerplaats zetten -wat dus een uitrit is!- en ik remde. Boem! Daar lag ik op de grond.
De hele middag en een deel van de avond heb ik dus in het ziekenhuis gelegen, omdat er een CT scan van mijn hoofd gemaakt moest worden en gekeken moest worden of er meer aan de hand was.
Gelukkig lijkt het met een sisser af te lopen, al heb ik veel kneuzingen en waarschijnlijk een gebroken neus.
Ook mijn polsen zijn niet lekker evenals mijn nek en schouders.
Nu ja, rust zal alles weer helen.
Maar door dit bericht wil ik automobilisten toch op het hart drukken: rij langzaam een uitrit uit, zeker bij minder weer.
Na lange droogte is het glad en (snor) fietsers en brommers anticiperen op uw gedrag en dat kan leiden tot vervelende consequenties.Please follow and like us:

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.